Pilulka

Pilulka
Denumirea firmei
Pilulka Online SRL
Anul fondarii:
2018
Adresa:
062395 Bucuresti, Strada Drumul Osiei, 53-55 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0377 101 560
3
3
0
0
0
3
Despre noi
Drogherie online cu produse pentru toată familia: cosmetice și produse de îngrijire personală, produse pentru mamă și copil, accesorii medicale, ceaiuri și alimente, vitamine și suplimente naturale.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Pilulka!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Mă mir că sunt atatea comentarii negative. Seturile la fel . Super !
Eu am făcut comanda si mi-a venit în 3 zile .
Produsele cerute au fost ok. Pr
Nu este deloc adevarat ceea ce scriu alții.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat, a venit în 3 zile. Fiind prima experiență cu distribuitorul, a fost ok!

 
Părerea Cumpărătorului

Evitati acest magazin online... cumparati doar daca aveti nevoie de produse dupa cateva luni de la data comenzii.... cred ca si atunci veti fi norocosi daca primiti ce ati comandat.... daca totusi nu aveti de ales si trebuie sa comandati, macar alegeti metoda de plata "ramburs"... sa nu ramaneti si cu banii blocati la ei o perioada daca achitati cu cardul online. Am 12 zile de cand astep

 
Părerea Cumpărătorului

prima si ultima comanda efectuata. nu recomand. cand am facut comanda, stocul era disponibil, am platit, confirmare comanda 18. 12. 20. dupa 3 zile, informare primita ca de fapt produsul nu este pe stoc, apoi azi informare ca de fapt produsul va veni in ianuarie. multumesc penru minunatul cadou de craciun. ar trebui sa mentionati ca de fapt platim stoc imaginar so comanda de craciun va v

 
Părerea Cumpărătorului

E experienta negativa in ceea ce priveste comunicarea si livrarea. Raspund la mesaje dupa 3 zile sau chiar deloc. Dupa livrarea produsului nu ii mai interseaza si efectiv nu mai raspund.
Livrarea s-a facut intarziat, desi am luat legatura cu serviciul clienti si au garantat o anumita data de livrare, dupa acest termen nu am mai primit niciun raspuns de la ei.

Poate nu sunt tot timp

 
Părerea Cumpărătorului

Au prețuri convenabile de calitate comanda a ajuns bine recomand tuturor