Compari Marketplace ajuta la creșterea vanzarilor si la consolidarea marcii Dvs.! Cu Marketplace, produsele magazinului Dvs. online pot fi vandute direct de pe Compari.ro, deoarece utilizatorii pot cumpara produsele selectate.

Aderati la Compari Marketplace si astfel clientii pot sa cumpere produsele selectate ale magazinului Dvs. online, dar direct pe Heureka. Acest lucru va simplifica intregul proces de cumarare.

Ce face Compari Marketplace pentru mine?

top position icon
Consolidam marca magazinului Dvs online

Astfel marca magazinului Dvs. online va aparea pe o platforma suplimentara si va iesi in evidenta. in timpul procesului de cumparare, sigla companiei este evidentiata de mai multe ori, astfel incat numele de marca al magazinului Dvs. online este fixat si mai mult pentru client.

delivery icon
Aparent cel mai mic comision de pe piata

In functie de categorie, comisionul este de doar 2-8 la suta, pe care il platiti nu dupa numarul clicurilor, ci numai dupa comenzile finalizate finalizate. Gama de preturi este publica, care, in plus, este in prezent cea mai mica de pe piata.

check mark badge
Va trebui sa achitati doar dupa comenzile reale

Trebuie sa platiti doar un comision pentru comenzile finalizate. in plus, aveti la dispozitie 21 de zile de a aproba comenzile primite. Un tabel detaliat al comisioanelor poate fi gasit aici.

napoveda icon
Integrare API

Apelurile API noi va ajuta sa verificati informatiile despre inventar si preturile produselor in timp real in timpul procesului de comanda. in plus, veti putea configura starea comenzilor prin apeluri API.

click icon
Compari.ro nu este concurent

Suntem un consultant independent de achizitii, partenerul Dvs.! Nu cream inventar, nici macar la cele mai populare produse. Aprovizionarile sunt in mainile Dvs., noi va ajutam doar cu vanzarile.

free join icon
Aderare gratuita

Inscrierea pe Marketplace-ul Compari.ro este complet gratuita! Nu exista obligatii de abonament, nu exista taxe de tranzactionare, taxe lunare sau orice alte costuri ascunse.

bag icon
Nou canal de vanzari

Cautati o oportunitate de a atrage noi vizitatori? Pe Compari.ro, utilizatorii genereaza in medie 20 de milioane de pagini accesate pe luna, ceea ce reprezinta o noua oportunitate de a creste vanzarile.

card paying icon
Plata cu cardul bancar

Clientii prefera din ce în ce mai mult optiunea de plata cu cardul bancar, cu aceasta solutie puteti creste numarul de comenzi si reduce numarul comenzilor neîncasate.

Ce criterii trebuie sa indeplineasca un magazin online partener pentru a putea participa la Marketplace Compari?

  • Detinerea calificativului Magazin de incredere.
  • Sold PPC pozitiv.
  • Produse în stoc, astfel vânzătorul este obligat să livreze coletul în termen de 2 zile lucrătoare.
  • Acceptarea Conditiilor de Utilizare aferente Marketplace Compari.
  • Emiterea facturilor catre cumparatori cu TVA-ul de 19% din Romania.
  • Introducerea URL-ului catre sectiunea Termeni si conditii ale magazinului online partener in Centrul de clienti.
  • Introducerea datelor necesare Marketplace Compari in feed (doar 3 date sunt necesare).

Indeplinirea criteriilor poate fi urmarita accesand Centrul de clienti meniul „Cerinte si indeplinirea acestora”.

Contacteaza-ne și creste numarul comenzilor noi!

Solicitati un apel acum!

Mai multe informatii