Compari Marketplace ajuta la cresterea vanzarilor si la consolidarea brandului Dvs!

APARITIE FARA COMISIOANE: in primele 3 luni, tuturor partenerilor noi aderati

Cu ajutorul Marketplace-ului, produsele in loc de magazin Dvs. online se pot comercializa direct pe Compari.ro, deoarece utilizatorii pot cumpara produsele selectate.

Contactati - ne si incercati! marketplace@compari.ro
Solicitati apel acum!

Merita sa va alaturati!

Consolidam marca magazinului Dvs online

Consolidam marca magazinului Dvs online

Astfel marca magazinului Dvs. online va aparea pe o platforma suplimentara si va iesi in evidenta. in timpul procesului de cumparare, sigla companiei este evidentiata de mai multe ori, astfel incat numele de marca al magazinului Dvs. online este fixat si mai mult pentru client.

Compari.ro nu este concurent

Compari.ro nu este concurent

Suntem un consultant independent de achizitii, partenerul Dvs.! Nu cream inventar, nici macar la cele mai populare produse. Aprovizionarile sunt in mainile Dvs., noi va ajutam doar cu vanzarile.

Aparent cel mai mic comision de pe piata

Aparent cel mai mic comision de pe piata

In functie de categorie, comisionul este de doar 2-8 la suta, pe care il platiti nu dupa numarul clicurilor, ci numai dupa comenzile finalizate finalizate. Gama de preturi este publica, care, in plus, este in prezent cea mai mica de pe piata.

Aderare gratuita

Aderare gratuita

Inscrierea pe Marketplace-ul Compari.ro este complet gratuita! Nu exista obligatii de abonament, nu exista taxe de tranzactionare, taxe lunare sau orice alte costuri ascunse.

Va trebui sa achitati doar dupa comenzile reale

Va trebui sa achitati doar dupa comenzile reale

Trebuie sa platiti doar un comision pentru comenzile finalizate. in plus, aveti la dispozitie 21 de zile de a aproba comenzile primite. Un tabel detaliat al comisioanelor poate fi gasit aici.

Nou canal de vanzari

Nou canal de vanzari

Cautati o oportunitate de a atrage noi vizitatori? Pe Compari.ro, utilizatorii genereaza in medie 20 de milioane de pagini accesate pe luna, ceea ce reprezinta o noua oportunitate de a creste vanzarile.

Integrare API

Integrare API

Apelurile API noi va ajuta sa verificati informatiile despre inventar si preturile produselor in timp real in timpul procesului de comanda. in plus, veti putea configura starea comenzilor prin apeluri API.

In curs de dezvoltare, in curand!

Plata online cu cardul bancar

Plata online cu cardul bancar

Clientii opteaza din ce in ce mai mult pentru optiunea de plata cu card-ul , astfel incat cu aceasta solutie puteti creste numarul de comenzi, precum si reduce numarul de comenzi care nu au fost primite.

Solicitati informatii despre noile programe de dezvoltare si detaliile actualizarilor, daca aveti alte nelamuriri, contactati-ne!
Solicitati un apel acum!
Mai multe informatii Mai multe informatii
Aveti intrebari? Consultati intrebarile frecvente
Compari Marketplace: meniul FAQ
Contactati-ne cu incredere! marketplace@compari.ro