Cum ajuta serviciul Shopping Compari.ro?

Eficienta resurselor si a costurilor

Profitati de avantajele oferite de Compari.ro in calitate de Partener Shopping Premium pentru a obtine aceleasi rate de click care sunt semnificativ mai ieftine* decat o campanie generala de Shopping. Cu acest serviciu, va puteti creste semnificativ eficienta fara a fi nevoie sa va modificati procesele, instrumentele sau strategiile.

Cresterea conversiei si a vanzarilor

Datorita serviciului nostru, ofertele Dvs. pot aparea in cautarile Google, astfel incat cumparatorii sa va poata gasi ofertele oriunde, oricand si pe orice dispozitiv.

*Cu ajutorul CSS Compari.ro, costul pe clic este cu 20% mai ieftin decat folosind Google.

Avantajele serviciului Shopping Compari.ro

Convenabil si simplu

Sistemul nostru automat se ocupa de totul pe baza ofertelor afisate pe Compari.ro Nu aveti nimic de facut.

Comisionare corecta

Functioneaza pe baza de comisioane. Pe costul publicitar Google se aplica comisionul redus Compari.ro care este in beneficiul tuturor! Veti fi taxat doar pentru clickurile reale, iar clickurile care au fost invalidate de Google vor fi creditate in soldul Dvs.

Posibilitatea de a personaliza

Puteti seta campaniile de Google Shopping gestionate de Compari.ro in Centrul de clienti in functie de propriile nevoi. Deci controlul ramane in mainile Dvs.!

Feedback-uri actualizate

Puteți obtine feedback la nivel de cont sau la nivel de produs, unde puteti verifica starea contului Dvs. de Shopping, puteti obtine feedback cu privire la cauzele erorilor din cont si puteti obtine ajutor pentru rezolvarea acestora. Veti fi instiintati despre produsele care au fost invalidate de catre termenii nostrii de publicitate, motivele acestora pentru a ajuta la rezolvarea problemei.

Usor de urmarit si de gestionat

Aveti posibilitatea de a monitoriza constant performanta serviciului nostru Shopping cu statistici in Centrul de clienti sau in propriul cont Google Analytics.

Alte informatii
Aveti intrebari? Consultati
CGU Shopping Compari.ro
Contactati-ne cu incredere! info@compari.ro