La ce se referă serviciul?

"Programul Magazin de încredere" este noul serviciu oferit de Compari.ro prin care dorim să mărim încrederea cumpărăturilor online. Cumpărătorii acelor webshop-uri care participa la programul nostru - în scurt timp după efectuarea unei comenzi- pot evalua serviciile magazinului, procedura comenzii/livrării prin completarea unui chestionar. Magazinele care au obţinut cel puţin calificativul 4.2 pe baza rezultatelor obţinute din analizarea chestionarelor, vor fi distinse cu un logo aparte, vor deveni "Magazin de încredere al Compari.ro".

Aceasta emblema de "Magazin de încredere" dă o imagine autentică despre calitatea serviciilor oferite, deoarece poate fi obţinută numai pe baza opiniilor utilizatorilor care au cumpărat efectiv din magazinele online.

Compari.ro fiind un portal de comparare de produse şi preţuri, are ca scop să faciliteze utilizatorilor atât procesul de achiziţionare, prin găsirea celui mai avantajos preţ cât şi cu indicaţii date în privinţa "ce" şi "de unde" merită cumpărat. Prin programul "Magazin de încredere" utilizatorii primesc sfaturi legate de unde merită să cumpere pentru a avea o experienţă bună şi pentru a avea parte de servicii ireproşabile.

De ce a luat fiinţă?

Pe internet, în multe locuri, putem citi despre calificarea webshop-urilor. Originea acestora nu este clară, ne este teamă că criticile pozitive au fost create chiar de magazinul respectiv, iar criticile negative chiar de concurenţa magazinului, pentru discreditare. Imagine reală despre unde merită să efectuăm cumpărăturile pe internet pot fi obţinute doar de la cumpărătorii reali. Tocmai din acest motiv a luat fiinţă programul "Magazin de încredere" oferit de Compari.ro.

Cum funcţionează serviciul?

În cadrul serviciului "Magazin de încredere" ne adresăm doar acelor utilizatori care au efectuat cumpărături în mod real din magazinul respectiv. După 10 zile de la plasarea unei comenzi se trimite un chestionar pentru ca aceştia să îşi poată exprima părerea. Scopul programului este de a obţine păreri obiective şi de încredere legate de calitatea serviciilor oferite de magazine şi de a minimaliza experienţele negative legate de cumpărăturile online. Oferim acest serviciu partenerilor noştri în mod gratuit. Solicitarea şi activarea ţine cca. 20 de minute, restul este automatizat. Puteti găsi mai multe informaţii în Centrul de Clienţi.Postarea calificativelor aferente Programului Magazin de incredere in cazul aparitiei free nu este posibila. Postarea calificativelor este acordata doar partenerilor cu sold cpc pozitiv.

Cum poate deveni magazinul Dvs. "Magazin de încredere"?

Ce avantaje aduce acest serviciu magazinelor?

  • Magazinul va primi un feedback direct din partea cumpărătorilor reali. Din răspunsurile date la întrebările chestionarului va rezulta cât de mulţumiţi sunt cumpărătorii cu procesul de achiziţionare precum şi cu serviciile complementare ale magazinului; totodată se relevă şi schimbări ce ar putea fi efectuate pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor oferite.
  • Webshop-ul care a primit numărul corespunzător de calificative pozitive va primi calificativul "Magazin de încredere". Iar utilizatorii cumpără cu mai mare plăcere din webshop-ul despre care au informaţii reale şi relevante de la cumpărătorii acestuia. Logoul "Magazin de încredere al Compari.ro" poate fi afişat şi pe site-ul propriu.

Particip