Pernăcenter Webshop

Pernăcenter Webshop
Denumirea firmei
Korzó Textil Kft.
Adresa:
4029 Debrecen, Ungaria, Hatvan, 1/A 8.lph, Fsz.5 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
003652789739
Fax:
003652789739
5
3
0
0
0
0
Despre noi
Magazinul nostru vã oferã o gamã lagrã de produse care vã vor face somnul mai ușor și mai relaxant. Produsele provin direct din fabricile firmei Naturtex Kft., o firmã din Ungaria cunoscută și recunoscută pe plan intern și internațional. Naturtex are o experiențã de peste 20 de ani în producția de textier de dormitor și de casă. Magazinul nostru vă oferă a gamă largă de perne, pilote, lenjerii de pat, protectoare de salte.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Transfer bancar
PayPal
Modalitati de comanda: E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Pernăcenter Webshop!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Aici am gasit produsul de care aveam nevoie la pret bun. Plapuma comandata este superba, livrarea a decurs fara nici-o problema. Cei de la serviciul de clienti au fost foarte amabil. Recomand si altora.

 

La inceput am avut retineri din cauza platii online, dar tot am comandat si platit produsul, la scurt timp m-au contactat si mi-au comandat data livrarii. Sunt multumita.

 

Perna comandată este foarte frumoasă, exact ce mi-am dorit. I-mi place că am putut plătii cu PayU pe pagină. Este foarte convenient așa.

 
^