MobileTrade

MobileTrade
Denumirea firmei
SC CDR MOBILE TRADE SRL
Anul fondarii:
2011
Adresa:
042161 Bucuresti (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0720572222
5
74
0
0
0
4
Despre noi
Magazinul virtual www.Mobile-Trade.ro avand ca domeniu de activitate comercializarea produselor electronice.
TOATE PRODUSELE PUSE LA VANZARE PE ACEST SITE SUNT NOI, 100% ORIGINALE ,SIGILATE CU TOATE ACCESORIILE OFERITE DE PRODUCATORI !
Toate produsele beneficiaza de GARANTIE.
Pentru a achizitiona produsul dorit, ne puteti contacta de Luni pana Sambata la NR de telefon afisate pe site, pe mail, sms sau lansand o comanda online urmand sa fiti contactat de un reprezentat al firmei noastre.
FIRMA NEPLATITOARE DE TVA
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre MobileTrade!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
94.9 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
5.1 %
Toate părerile

Am cumparat un samsung s8 care dupa numai cateva zile s-a defectat displayul , am sunat sa vorbesc cu reprezentantul mobile-trade si nu a recunoscut care am cumparat telefonul de last CDR Mobile Trade srl dupa este si afisat pe site, in concluzie am cumparat un telefon fara garantie. Am sa depun o reclamatie la OPC si alte institutii in masura sa opreasca acest

 

Site foarte serios. Am cumpărat un Samsung A6 orchid gray. Am făcut comanda duminica sera , luni am fost contactat de ei pentru a confirma comanda, iar marti avem deja telefoanul sigilat și cu factura. Foarte atenți în ambalarea pachetului și preturi foarte bune. Deci recomand cu încredere.

 

Ffff. seriosi. Duminica seara am comandat un telefon, luni m au sunat si marti dimineata desi stau in zona de sud vest a si sosit. Incredere maxima!

 

Am făcut comanda de Black Friday de un Samsung Galaxy S9 dual sim black. Produsul mi-a ajuns a doua zi fiind nou, sigilat, factura si garanție.
Recomand acest magazin cu toată încrederea.

 

După foarte multe verificări ce am făcut pe internet, am sunat la acest magazin pentru a mă interesa de un produs. Samsung Galaxy A6 Plus Gold, am sunat, mi-au confirmat că este pe stoc, am făcut comandă, a doua zi produsul a ajuns la mine. Seriozitate, Promptitudine, Acuratețe în servicii

 

Sunt niste neseriosi am dat comanda de vreo 5 zile si dupa 2 mi-au spus ca cei de la Fan Courier mi-au pierdut comanda si dupa 3 ca nu o mai gasesc, sincer cred ca m-au mintit. Comandasem un S9 Blue. Nu cumparati de aici NESERIOSI! !!

 

Am sunat inainte sa comand pentru ca eram sceptica. Am discutat cu consulantul si mi-a raspuns la toate intrebarile cu rabdare. Am comandat un iphone 7 32gb, blocat pe orange (Am ales eu asa ca varianat mai ieftina) care a ajuns asa cum mi s-a comunicat in 2 zile. Telefonul vine sigilat cu toate accesoriile. Am verificat si Imei -ul, telefon neactivat, fabricat in mai 2018. Totul a fost

 

Nimic de reprosat!

Am comandat un Samsung galaxy S9 sceptic fiind din cauza pretului (era cel mai mic pret furnizat de compari. ro).
Cei de la magazin au fost super amabili si promți, a doua zi avand telefonul livrat exact cum mi s-a promis. Cutia originala, sigilata si țiplata de fabrica impachetata foarte bine. Recomand si cu siguranta o sa revin!

 

Produse 100% originale. Garanție. Factură. Prețuri bune. Promptitudine.

 

Totul a decurs excelent. Telefonul a ajuns a doua zi, sigilat, newerlocked si garantie valabila. Recomand cu incredere.
Multumesc MobileTrade. ro pentru promptitudine si seriozitate.