MobileTrade

MobileTrade
Denumirea firmei
SC CDR MOBILE TRADE SRL
Anul fondarii:
2011
Adresa:
042161 Bucuresti (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0720572222
5
73
0
0
0
3
Despre noi
Magazinul virtual www.Mobile-Trade.ro avand ca domeniu de activitate comercializarea produselor electronice.
TOATE PRODUSELE PUSE LA VANZARE PE ACEST SITE SUNT NOI, 100% ORIGINALE ,SIGILATE CU TOATE ACCESORIILE OFERITE DE PRODUCATORI !
Toate produsele beneficiaza de GARANTIE.
Pentru a achizitiona produsul dorit, ne puteti contacta de Luni pana Sambata la NR de telefon afisate pe site, pe mail, sms sau lansand o comanda online urmand sa fiti contactat de un reprezentat al firmei noastre.
FIRMA NEPLATITOARE DE TVA
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre MobileTrade!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
96.1 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
3.9 %
Toate părerile

Ffff. seriosi. Duminica seara am comandat un telefon, luni m au sunat si marti dimineata desi stau in zona de sud vest a si sosit. Incredere maxima!

 

Am făcut comanda de Black Friday de un Samsung Galaxy S9 dual sim black. Produsul mi-a ajuns a doua zi fiind nou, sigilat, factura si garanție.
Recomand acest magazin cu toată încrederea.

 

După foarte multe verificări ce am făcut pe internet, am sunat la acest magazin pentru a mă interesa de un produs. Samsung Galaxy A6 Plus Gold, am sunat, mi-au confirmat că este pe stoc, am făcut comandă, a doua zi produsul a ajuns la mine. Seriozitate, Promptitudine, Acuratețe în servicii

 

Sunt niste neseriosi am dat comanda de vreo 5 zile si dupa 2 mi-au spus ca cei de la Fan Courier mi-au pierdut comanda si dupa 3 ca nu o mai gasesc, sincer cred ca m-au mintit. Comandasem un S9 Blue. Nu cumparati de aici NESERIOSI! !!

 

Am sunat inainte sa comand pentru ca eram sceptica. Am discutat cu consulantul si mi-a raspuns la toate intrebarile cu rabdare. Am comandat un iphone 7 32gb, blocat pe orange (Am ales eu asa ca varianat mai ieftina) care a ajuns asa cum mi s-a comunicat in 2 zile. Telefonul vine sigilat cu toate accesoriile. Am verificat si Imei -ul, telefon neactivat, fabricat in mai 2018. Totul a fost

 

Nimic de reprosat!

Am comandat un Samsung galaxy S9 sceptic fiind din cauza pretului (era cel mai mic pret furnizat de compari. ro).
Cei de la magazin au fost super amabili si promți, a doua zi avand telefonul livrat exact cum mi s-a promis. Cutia originala, sigilata si țiplata de fabrica impachetata foarte bine. Recomand si cu siguranta o sa revin!

 

Produse 100% originale. Garanție. Factură. Prețuri bune. Promptitudine.

 

Totul a decurs excelent. Telefonul a ajuns a doua zi, sigilat, newerlocked si garantie valabila. Recomand cu incredere.
Multumesc MobileTrade. ro pentru promptitudine si seriozitate.

 

Totul a decurs excelent. Telefonul a ajuns imediat exact cum a fost descris. Multumesc MobileTrade. ro

 

Ca magazin super ok, amabili, profi și ca produs nota 10 am cumparat Huawei P20 care mi-a ajuns imediat , sigilat si cu factura si garanție de la huawei.
Nu sunt genul care evaluez dar amabilitatea băiatului de la relația cu clienti m-a determinat să îmi spun parerea. Recomand acest magazin.