http://www.enove.ro/

Foza Sa Srl
Anul fondarii:
2019
Adresa:
410272 Oradea, Cazaban Alexandru, Nr 22 (Nu este punct de preluare)
Email:
Tel.:
0730212712
Despre noi
Şi când te întrebi, de unde îmi fac eu cumpărături, ca să fiu cool? Dar NU, nu numai sa-mi fac cumpărături si să fiu cool, dar vreau si servicii de cea mai bună calitate! ATUNCI raspunsul este eNove.ro

Aaahh ... DA! = >> eNove.ro si-a propus se ofere la toata lumea cele mai bune servicii, noile FASHION editii si limitate de la cele mai populare brand-uri Adidas, Puma, Converse, Timberland, Vans, New Balance, Guess, Just Cavalli, Numoco și alte brand-uri bine cunoscute.
Raspunsul acestei întrebării de mai sus este întotdeauna eNove.ro, magazinul tău online cu branduri de top şi servicii de calitate întodeauna orientate către soluții.
eNove.ro este magazinul tău din care alegi produse 100% originale, produse de vei purta cu placere, în caz contrar le poti returna si primesti imediat banuții tai înapoi.
Este atât de cool și simplu, încât nu poți să nu cumperi :)))))
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre http://www.enove.ro/!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii