Elefant.ro

Elefant Online S.A
Anul fondarii:
2010
Tel.:
031.9301
1
0
0
0
0
2
Despre noi
elefant.ro este un proiect al companiei elefant online S.A. lansat în 17 iunie 2010.

Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale, în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină.

elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din categoriile carte, jucării, ceasuri, parfumuri, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de îngrijire personală, electronice și electrocasnice.
Păreri

Spune-ţi părerea despre Elefant.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Daca puteam dadeam minus 5 stele. Cel mai ....... magazin de unde am cumparat impreuna cu SC ATU IT SRL care vinde produse prin Elefant. ....... este un cuvant pe care mai bine nu scriu acolo. Adica nu vinde , face promotii , le ia banii de pe card si tu astepti mult si bine si nu primesti nimica . Peste patru zile tot in procesare este comanda. Dupa ce la sesizare prin mail nu primesc r

 
Părerea Cumpărătorului

O jena de magazin.

Am comandat un ceas pe 12 septembrie 2022 cu livrare aproximativa intre 21-29 septembrie. Am zis ok, poate ca nu-l au pe stoc, il aduc de undeva, in fine, mi-am asumat acest interval mare de la momentul plasarii pana la timpul estimativ al livrarii, cat si intervalul mare in care ar fi putut fi livrat.

In intervalul 21-29 septembrie, am inceput sa verific statu