Cumparare prin Compari >

Cumparati prin pagina noastra produsul selectat!

Cum functioneaza acest program?

Ati gasit produsul pe Compari.ro? Puteti cumpara produsul prin Compari.ro rapid si usor!

Din iulie 2020 va oferim posibilitatea cumpararii produselor prin intermediul paginii noastre, astfel dorim sa facilitam cumparaturile efectuate in mediul online.

Simplu si rapid, va trebui sa accesati butonul "Cumpara" si puteti cumpara produsul de la magazinul online participant la program. Atentie: produsele nu sunt comercializate de Compari.ro ci de magazinele online partenere!

Garantie Cumparare
Cum va ajuta acest program?

Cu ajutorul butonului "Cumpara" puteti plasa comanda prin Compari.ro. Nu trebuie sa accesati pagina magazinului online partener, comanda poate fi efectuata mai simplu, prin pagina noastra.

Acest lucru va economiseste in mod clar timp si energie, deoarece puteti achizitiona produse cu mult mai putine clickuri, fara a fi nevoie sa navigati pe diferite magazine online.

De fapt! Puteti chiar sa cumparati din mai multe magazine online simultan datorita optiunii de cumparaturi combinate!

In care categorii este disponibil acest program?

Cumpararea produselor prin pagina Compari.ro este disponibila pentru moment in peste 1750 de categorii. Numarul acestor categorii va fi marita in mod continuu.

Daca gasiti optiunea afisata in dreapta pentru un anumit produs („Se poate comanda si pe Compari.ro”), inseamna ca puteti cumpara acel produs si de pe site-ul nostru!

In acest caz, acesta poate fi adaugat în cos accesand produsul si puteti continua cumparaturile!

Ce modalitati de plata si livrare pot fi alese?

Modalitati de plata:

  • Ramburs
  • Prin transfer bancar
  • Cu un card bancar
    Optiunea moderna de plata online cu cardul bancar este o caracteristica noua care poate simplifica si mai mult procesul de cumparaturi!

Modalitati de livrare:

  • Livrare la domiciliu
  • Ridicare de la sediu
De la cine comand accesand butonul "Cumpara"?

Compari.ro este un intermediar in aceasta tranzactie: produsele listate pe pagina nu sunt comercializate de Compari.ro ci de MAGAZINELE online partenere.

Magazinele online partenere vand produsele, prin urmare pentru orice intrebare legata de livrarea produsului, date de facturare, conditii de garantie trebuie sa contactati magazinul online.

Cu toate acestea, pentru achizitiile efectuate prin intermediul nostru, oferim o Garantie de Cumparare, informatii pot fi consultate aici: https://www.compari.ro/static/garantie_cumparare.html

Cum pot cumpara prin Compari.ro?

Cautati butonul portocaliu „cumpara” de pe paginile produselor, pe care il puteti observa mai atent accesand imaginea din dreapta!

Accesand acest buton puteti plasa comanda.