Cumparare prin Compari >

Cumparati prin pagina noastra produsul selectat!

Cum functioneaza acest program?

Ati gasit produsul pe Compari.ro? Puteti cumpara produsul prin Compari.ro rapid si usor! Din iulie 2020 va oferim posibilitatea cumpararii produselor prin intermediul paginii noastre, astfel dorim sa facilitam cumparaturile efectuate in mediul online. Simplu si rapid, va trebui sa accesati butonul "Cumpara" si puteti cumpara produsul de la magazinul online participant la program. Atentie: produsele nu sunt comercializate de Compari.ro ci de magazinele online partenere!

Garantie Cumparare
Cum va ajuta acest program?

Cu ajutorul butonului "Cumpara" puteti plasa comanda prin Compari.ro. Nu trebuie sa accesati pagina magazinului online partener, comanda poate fi efectuata mai simplu, prin pagina noastra.

In care categorii este disponibil acest program?

Cumpararea produselor prin pagina Compari.ro este disponibila pentru moment in peste 1750 de categorii. Numarul acestor categorii va fi marita in mod continuu. Cautati si gasiti produsele, adaugati-le in cosul de cumparaturi si comandati-le imediat prin pagina noastra:

Ce modalitati de plata si livrare pot fi alese?

Modalitati de plata:

  • Ramburs
  • Prin transfer bancar

Modalitati de livrare:

  • Livrare la domiciliu
  • Ridicare de la sediu
De la cine comand accesand butonul "Cumpara"?

Compari.ro este un intermediar in aceasta tranzactie: produsele listate pe pagina nu sunt comercializate de Compari.ro ci de MAGAZINELE online partenere. Magazinele online partenere vand produsele, prin urmare pentru orice intrebare legata de livrarea produsului, date de facturare, conditii de garantie trebuie sa contactati magazinul online.

Cum pot cumpara prin Compari.ro?

Cautati pe pagina de produs butonul portocaliu "Cumpara". Accesand acest buton puteti plasa comanda.