Grupul Heureka cuprinde 9 tari din Europa Centrala si de Est. Cel mai mare site web de comparare a preturilor din Europa si ghid de cumparaturi online, ajutand partenerii sa vizeze clientii potriviti din regiune, primind totodata tot sprijinul. Tarile noastre: Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia si Bosnia-Hertegovina.

Simplificam si facilitam cumparaturile online pentru milioane de clienti în fiecare zi. Misiunea noastra este de a conecta magazinele si marcile online cu clientii.

Mii de magazine online, zeci de mii de parametri si milioane de oferte. Grupul Heureka ofera o multime de oportunitati de a readuce bucuria de a face cumparaturi.

Compari.ro este unul dintre cele mai vizitate site-uri de comparare de preţuri din România şi totodată un ghid online de shopping, care din 2005 a venit în sprijinul utilizatorilor şi magazinelor în efectuarea a mai multe milioane de cumpărături. Compari.ro doar promovează ofertele magazinelor online partenere. Compari.ro nu comercializează produsele. Produsele pot fi comandate de la magazine.

Online Comparison Shopping Kft. in calitate de operator al platformelor online arukereso.hu, compari.ro si pazaruvaj.com, publica prin prezenta numarul de utilizatori activi ai serviciului, este de 6 367 075 in Ungaria, 4 314 487 in Romania si 2 936 320 in Bulgaria. , in conformitate cu prevederile Articolului 24 (2) din Regulamentul privind serviciile digitale (DSA).

Online Comparison Shopping Kft. as the operator of the online platforms arukereso.hu, compari.ro and pazaruvaj.com hereby publishes the number of active recipients of the service, which amounts to 6 367 075 in Hungary, 4 314 487, in Romania and 2 936 320 in Bulgaria, in accordance with the provisions of Article 24(2) of the Digital Services Regulation (DSA)

Misiunea site-ului Compari.ro

Misiunea site-ului Compari.ro este de a reuni şi facilita compararea preţurilor şi a produselor. Astfel potenţialul cumpărător poate găsi uşor şi rapid produsul căutat şi preţul ideal. Totodată Compari.ro prin dezvoltări diverse doreşte să uşureze decizia legată de achiziţionarea unui produs, experienţa de shopping şi să promoveze cumpărăturile online.

De ce să începeți cumpărăturile aici? Pentru că...

... puteți compara produse pe baza mai multor parametri.

... vă arătăm, care sunt magazinele de încredere.

... părerile cumpărătorilor reali vă ajută in luarea deciziilor.

... cu ajutorul aplicației pentru telefon mobil puteți verifica prețurile oriunde cu ușurință.

... puteți pune întrebări magazinelor online prin intermediul paginii noastre.

... puteți aranja ofertele pe pagină in funcție de criteriile importante pentru Dumneavoastră

... vă oferim varietăți pentru produsul selectat.

... puteți primi inștiințare despre scăderea prețului unui produs anume.

... puteți afișa informațiile despre livrare de pe paginile noastre.

... puteți să vă exprimați părerea despre produse.

Deveniți Partenerul nostru!

Creați-vă cont în sistemul nostru și accesati useri ușor fără costuri multiple și măriți-vă veniturile online tot anul!

Dacă aveţi un magazin online, dar produsele Dvs. încă nu sunt listate pe Compari.ro, vă rugăm să luaţi legătura cu noi. Colegii noştri vă ajută ca produsele Dvs. să apară în cel mai scurt timp şi în mod eficace pe una dintre cele mai vizitate pagini de comparare de preţuri din România: Compari.ro.

Alăturaţi-vă sistemului nostru si beneficiaţi de cumpărători în mod operativ fără cheltuieli suplimentare şi măriţi-vă încasările tot anul. Citiţi oferta noastră şi scrieţi-ne chiar astăzi: info@compari.ro.

Online Comparison Shopping Kft.
Adresa: Bdul Dimitrie Pompeiu nr 9 - 9A Iride Business Park Cladirea 14, biroul ResCo-work14 ,, Sector 2, Bucuresti 020335, Romania
Cod fiscal: 24868291-2-42
CUI: 01-09-186759
E-mail: info@compari.ro
Website: www.compari.ro
Site-uri de comparare de preţuri în alte ţări