Notificare de plângere în temeiul Legii privind raportarea abuzului de putere 2023 (nr. XXV din 2023)

METODA DE NOTIFICARE


Dacă bănuiți că în cadrul companiei noastre are loc un act ilegal sau un abuz, aveți dreptul de a raporta acest lucru.

Vă rugăm să depuneți plângerea dvs. prin intermediul sistemului intern de raportare (whistleblowing) a denunțării de abuzuri publicat de Compania noastră.

O puteți raporta în scris sau verbal prin intermediul interfeței de raportare disponibilă la adresa: https://ocs.whistlelink.com

Puteți utiliza sistemul intern de raportare a denunțărilor pentru a raporta la Compania noastră o persoană care are o relație de muncă cu noi, inclusiv în cazul în care relația sa de muncă a încetat sau a fost inițiată o procedură de stabilire a acesteia, un contractant, subcontractant, furnizor sau o persoană aflată sub supravegherea și controlul unui furnizor, inclusiv o persoană aflată sub supravegherea și controlul unui partener fiduciar, care a inițiat o procedură de stabilire a unei relații contractuale (partener potențial), care se află deja într-o relație contractuală (partener actual) sau care a fost într-o relație contractuală (fost partener), sau persoanele care efectuează stagii de formare sau activități de voluntariat.

Rapoartele de la alte persoane nu vor fi luate în considerare de către compania noastră!

Notificările anonime, adică neidentificabile, nu trebuie să fie luate în considerare de către societatea noastră, în conformitate cu Legea XXV din 2023. Cu toate acestea, nu vom exclude posibilitatea de a investiga raportările anonime, dacă acestea par a fi justificate.

Numai persoanele competente desemnate ale companiei noastre vor investiga astfel de notificări.