Unold 58550

Unold 58550

de la 199,99 RON 2 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Unold 58550 (58550)

199,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pcone.ro
 

Unold 58550 Black Rack Barbecue Grill (58550)

259,66 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
forit.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 199,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Unold: Unold Gratar

Clatronic BQS 3508 Gratar 0,00 RON Clatronic BQS 3508 Steba VG 325 Gratar de la 666,74 RON Steba VG 325 Severin PG8541 Gratar 793,00 RON Severin PG8541 Nedis BBQE111 Gratar 165,99 RON Nedis BBQE111
Descrierea produsului
Tip Grătar Electric
Putere 2000 W

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Ati planuit vreodata un gratar in aer liber, stiind ca aveti toate cele necesare, si cu toate acestea a existat un impediment? Vremea rea nu trebuie sa va strice buna dispozitie! De acum nu va mai trebui sa va supuneti capriciilor vremii! Gratarul electric "Black Rack", marca Unold, este aici sa va ajute oricand! Gatitul pe gratar atat afara, cat si inauntrul casei, devine o posibilitate si chiar o placere. Tot ce trebuie sa faceti este sa detasati partea superioara a gratarului de suport, sa il asezati oriunde doriti in bucatarie, sa il conectati la priza si apoi sa va bucurati de fripturi si legume preparate natural. Avand o putere impresionanta de 2000 W,  toate alimentele vor fi preprate intr-un timp foarte scurt. Datorita controlului asupra temperaturii si a sistemului sau de ajustare a inaltimii pe 2 nivele,  preparatele nu se vor arde.  Sistemul de protectiei contra supraincalzirii ofera certitudinea unei utilizari fara accidente si in siguranta. Si atunci cand vremea urata a incetat si soarele si-a facut aparitia, puteti atasa gratarului electric stativul sau, pentru a putea fi utilizat in aer liber. Este foarte usor de curatat, caci toate partile (mai putin partea ce contine elementul de incalzire) pot fi curatate in masina de spalat vase. Inainte de fiecare utilizare adaugati apa in tava gratarului. Asigurati-va intotdeauna ca nu ati omis acest pas. Caracteristicile aparatului:
  • Putere: 2000 W, 230 V~, 50 Hz; 
  • Dimensiuni: 50cm x 36 cm x 70 cm ;
  • Suprafata gratarului: 34 cm x 24 cm;
  • Lungimea cablului de alimentare: 1.4 m;
  • Temperatura reglabila;
  • Gratar ajustabil pe 2 nivele;
  • Recipient pentru apa detasabil;
  • Protectia impotriva supraincalzirii;
  • Masa din plastic stabila pentru depozitare;
  • Toate componentele sale (exceptand elementul de incalzire) pot fi curatate in masina de spalat vase;


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.