Forit

Forit
Denumirea firmei
PMC Group Distributie SRL
Email:
Tel.:
0762.851.025
3.5
11
1
1
0
7
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Posta romana
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Forit!

1
         
2
3
4
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
55.0 %
5.0 %
5.0 %
0.0 %
35.0 %
Toate părerile

am facut mai multe comenzi si am avut intotdeauna parte de indrumari, rabdare, chiar si un retur a decurs bine si fara probleme.
recomand cu toata increderea acest magazin.

 

Cel putin din punctul meu de vedere, totul a fost ok, dat comanda de 2 carduri Lexar, care erau in stoc la furnizor (in Germania). Mi s-a comunicat ca livrarea se va face in 5 zile lucratoare, data aproximativa de livrare la client, fiind pe 26 iulie, zi in care a ajuns si l-am si ridicat.

18. 07. 2017 13: 47 Comanda a fost receptionata.
Lista produse:
• #128588 Card de Memorie

 

Multumesc pentru comanda. Am primit coletul astazi. Produsele sunt de o calitate foarte buna, iar cei din echipa ForIT sunt seriosi, de incredere si promti. Sunt foarte multumita. Cu siguranta o sa mai revin pe site si o sa-l recomand. Numai bine!

 

Personal amabil, prompt in preluarea comenzii, expediere rapida a produsului comandat cu toate documentele atasate. As recomanda fara nicio ezitare altor cunoscuti sa comande la acest vanzator.

 

Plasarea comenzii s-a facut usor, am primit imediat mailul de confirmare a inregistrarii comenzii si in ziua urmatoare am fost contactata de catre Relatii cu clientii pt verificarea comenzii si programarea livrarii (cand sunt acasa, verificarea adresei). Placut impresionata!

 

Sunt foarte multumit de experienta Ideall desi am comandat prima data. Dupa comanda am primit un telefon deoarece au fost cateva aspecte pana la livrare care trebuiau clarificate si chiar au incercat sa vina cu solutii. Totul a fost simplu si eficient. Pretul a fost mult sub competitorul cel mai mare de pe piata. Comandati cu incredere .

 

Colaborez cu For It de cativa ani si nu am avut niciodata probleme. Serviciile sunt impecabile, personalul saritor si servicii profesionale. Recomand !

 

Am decis sa fac cumparaturile de la acest magazin online in urma vizionarii produsului pe site-ul compari. ro. Corespundea cerintelor mele si era si la un pret mai mult decat bun . Am sunat si , la cererea mea am obtinut toate detaliile despre caracterisicile produsului, detalii nescrise, cu profesionalism si prompt. Recomand cu incredere !

 

Am cumparat placa de baza , a fost defecta , nu au vrut sa schimbe . Am acut noroc ca in loc de placa de baza , au gresit pe factura si au scris placa video ( care costa de cateva ori mai mult) . Cand am fost sa ridic comanda , am cerut placa video din factura sau returnarea banilor ( asta pentru ca am fost luat peste picior de acesti oameni ) . Mai bine platiti 10 lei in plus la un prod

 

Am facut mai mult de 5 comenzi la ei.
Preturi bune,
Personal serios si saritor, Chiar si pisicile sunt curioase si saritoare.
Totul a fost OK

 
Magazine

Punct de preluare

Forit(punct de preluare)
Adresa: 021101 Bucuresti, str Popa Nan nr 30,sect 3,Bucuresti
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0762.851.025
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
Forit
021101 Bucuresti, str Popa Nan nr 30,sect 3,Bucuresti
^