Congelator Royal Catering

(16 produse)
Clasa energetica (A-G)

Achiziționarea unui congelator pentru gospodăria dvs. este o modalitate excelentă de a stoca cantități mari de alimente care nu încap în frigider sau în... Afișați mai multe

Cele mai importante aspecte

Preț
Tip

Noutăți despre care trebuie să stiți

Compartimentele, separatoarele și coșurile personalizabile ale congelatorului vă ajută să vă organizați și să vă aranjați corect alimentele congelate și le puteți reorganiza și rearanja în funcție de confortul dumneavoastră și de cantitatea de alimente pe care o depozitați. Dintr-un congelator bine organizat, cu un interior mare, puteți obține alimentele de care aveți nevoie în câteva secunde.
Pe lângă lăzile frigorifice multe congelatoare verticale pot fi personalizate. Multe produse au compartimente suplimentare și rafturi interne, astfel încât să vă puteți organiza alimentele congelate în acest tip de congelator.

Congelatorul cu ușă cu sistem de blocare este recomandat în special pentru familiile cu copii mici.

Există modele cu alarme de ușă care vă avertizează atunci când ușa este deschisă după un anumit interval de timp. Acest lucru împiedică supraîncărcarea congelatorului de către o persoană neatentă sau decongelarea alimentelor.

Unele congelatoare verticale au un compartiment de congelare moale, care păstrează înghețata, de exemplu, înghețată, dar suficient de moale pentru a fi servită cu lingura. Această caracteristică este un plus de confort și nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la timpul de dezghețare.

Unele congelatoare au, de asemenea, o funcție de înghețare rapidă (superfrost). Această funcție setează temperatura la o temperatură mai mică decât temperatura minimă absolută, acest lucru păstrează prospețimea alimentelor sau poate îngheța rapid cantități mari de alimente.

Datorită sistemului no frost, nu este nevoie să dezghețați congelatorul, deoarece acesta este complet lipsit de gheață datorită tehnologiei anti-îngheț. Un ventilator din compartimentul congelatorului direcționează aerul umed către un evaporator, care îl îngheață într-un loc controlat - care, la rândul său, este dezghețat în mod regulat prin încălzire. Acest lucru previne formarea gheții pe pereții congelatorului și, de asemenea, inhibă dezvoltarea bacteriilor.

Pentru a păstra alimentele la temperatura potrivită, congelatorul trebuie să funcționeze 24 de ore pe zi, ceea ce va afecta facturile de electricitate pe termen lung. Există pe piață modele eficiente din punct de vedere energetic care consumă mai puțină energie electrică și sunt mai ecologice, așa că merită să acordați atenție acestui parametru înainte de cumpărare și să verificați consumul anual de energie în kilowați (kW) pe fișa tehnică a produsului.

2 749,00 RON
expondo.ro
Detalii
5 399,00 RON
expondo.ro
Detalii

Ghid de cumpărături cu Congelator, lada frigorifica

-10%
13 499,00 RON
expondo.ro
Detalii
5 399,00 RON
expondo.ro
Detalii
3 349,00 RON
expondo.ro
Detalii
7 099,00 RON
expondo.ro
Detalii
6 599,00 RON
expondo.ro
Detalii
4 899,00 RON
expondo.ro
Detalii
6 199,00 RON
expondo.ro
Detalii
6 799,00 RON
expondo.ro
Detalii
6 399,00 RON
expondo.ro
Detalii
3 699,00 RON
expondo.ro
Detalii
11 499,00 RON
expondo.ro
Detalii
4 599,00 RON
expondo.ro
Detalii
7 099,00 RON
expondo.ro
Detalii
2 749,00 RON
expondo.ro
Detalii

Ghid de cumpărături cu Congelator, lada frigorifica

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.