Cum să cumpărați un congelator?

Achiziționarea unui congelator pentru gospodăria dvs. este o modalitate excelentă de a stoca cantități mari de alimente care nu încap în frigider sau în secțiunea congelator a frigiderului pentru perioade lungi de timp. Iar designul lor robust facilitează depozitarea alimentelor voluminoase, cum ar fi carnea și legumele congelate.


Ideal pentru familiile numeroase care cumpără cantități mari de alimente în fiecare zi, spațiul suplimentar din congelator înseamnă că puteți cumpăra și depozita mai multe produse în avans și chiar îngheța în mod convenabil porții mai mari de alimente pre-gătite.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

  • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
  • Cât costă astăzi un congelator și care sunt caracteristicile fiecărui model?
  • Ce ar trebui să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, tipului sau designului?
  • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți cu siguranță?
  • Care sunt caracteristicile de siguranță ale unui congelator care pot preveni pericolele?

Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a decide ce model de congelator doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să aflați și să colectați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul dvs. aparat.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă funcțiile și caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale funcții pe care trebuie să le aibă un congelator.
Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina de categorie Congelator și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Congelatoarele nu sunt nici pe departe la fel de complexe ca frigiderele: există două tipuri, ambele cu funcții relativ simple, ceea ce face mai ușor de ales produsul potrivit pentru dumneavoastră. Cei mai importanți factori care trebuie luați în considerare sunt capacitatea aparatului, tipul și amplasarea acestuia în locuința dumneavoastră, fără a uita, desigur, prețul și caracteristicile suplimentare.


Cele mai importante aspecte

Preț
Tip
Design
Volum net

Alți parametri importanți

Clasa energetică
Nivel de zgomot

Noutăți despre care trebuie să stiți

Compartimentele, separatoarele și coșurile personalizabile ale congelatorului vă ajută să vă organizați și să vă aranjați corect alimentele congelate și le puteți reorganiza și rearanja în funcție de confortul dumneavoastră și de cantitatea de alimente pe care o depozitați. Dintr-un congelator bine organizat, cu un interior mare, puteți obține alimentele de care aveți nevoie în câteva secunde.
Pe lângă lăzile frigorifice multe congelatoare verticale pot fi personalizate. Multe produse au compartimente suplimentare și rafturi interne, astfel încât să vă puteți organiza alimentele congelate în acest tip de congelator.

Congelatorul cu ușă cu sistem de blocare este recomandat în special pentru familiile cu copii mici.

Există modele cu alarme de ușă care vă avertizează atunci când ușa este deschisă după un anumit interval de timp. Acest lucru împiedică supraîncărcarea congelatorului de către o persoană neatentă sau decongelarea alimentelor.

Unele congelatoare verticale au un compartiment de congelare moale, care păstrează înghețata, de exemplu, înghețată, dar suficient de moale pentru a fi servită cu lingura. Această caracteristică este un plus de confort și nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la timpul de dezghețare.

Unele congelatoare au, de asemenea, o funcție de înghețare rapidă (superfrost). Această funcție setează temperatura la o temperatură mai mică decât temperatura minimă absolută, acest lucru păstrează prospețimea alimentelor sau poate îngheța rapid cantități mari de alimente.

Datorită sistemului no frost, nu este nevoie să dezghețați congelatorul, deoarece acesta este complet lipsit de gheață datorită tehnologiei anti-îngheț. Un ventilator din compartimentul congelatorului direcționează aerul umed către un evaporator, care îl îngheață într-un loc controlat - care, la rândul său, este dezghețat în mod regulat prin încălzire. Acest lucru previne formarea gheții pe pereții congelatorului și, de asemenea, inhibă dezvoltarea bacteriilor.

Pentru a păstra alimentele la temperatura potrivită, congelatorul trebuie să funcționeze 24 de ore pe zi, ceea ce va afecta facturile de electricitate pe termen lung. Există pe piață modele eficiente din punct de vedere energetic care consumă mai puțină energie electrică și sunt mai ecologice, așa că merită să acordați atenție acestui parametru înainte de cumpărare și să verificați consumul anual de energie în kilowați (kW) pe fișa tehnică a produsului.

Să fiți precaut

Înainte de a alege tipul de congelator, asigurați-vă că acesta se va potrivi în spațiul pe care l-ați ales și verificați, de asemenea, dimensiunea ușii de intrare și a ușii de la bucătărie, în special în cazul lăzilor frigorifice, care de obicei au nevoie de mai mult spațiu atât pentru transport, cât și pentru depozitare.

Nu se recomandă să puneți în congelator alimente sau lichide fierbinți sau calde și trebuie să aveți grijă să nu umpleți recipientele sau cutiile până la 100%, pentru a nu se sparge în timpul congelării.

Așezați aparatul pe o podea stabilă și plană și folosiți picioarele reglabile pentru a regla nivelul, după cum este necesar. Asigurați circulația aerului necesară funcționării congelatorului, menținându-l la o distanță corespunzătoare de podea și de pereți, așa cum se întâmplă în cazul frigiderelor. Aparatul trebuie instalat, de preferință, într-o încăpere răcoroasă, bine ventilată și uscată.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate că nu toate filtrele, dar selectându-le pe cele mai importante, ați restrâns gama de congelatoare pe care le puteți folosi și acum trebuie doar să le alegeți pe cele mai potrivite.
Apoi, merită să vă uitați prin produsele după imagine și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal congelator pentru dvs., așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să cumpărați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

  • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
  • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
  • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
  • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce aparat de cafea este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!