Este obținut prin vinificarea în alb a strugurilor roșii din soiurile Cabernet Sauvignon și Merlot recoltați la maturitate deplină. Macerația peliculară este facută la 12-15˚C, timp...
Detalii
Soiurile sunt vinificate separat dupa o tehnologie clasicå de fermentare pe bostinå, în vase de inox de 150 Hl la 24-26˚C, timp de 19 zile la Merlot, 21 zile la Cabernet si 14 zile...
Detalii
Soiurile sunt vinificate separat printr-o tehnologie menajată de prelucrare plecând de la strugure și până la vinul imbuteliat. Presarea lejeră, cu tehnologie pneumatică la max. 1 bar...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.