Typec

Typec
Denumirea firmei
SC Gema Mixt Serv SRL
Anul fondarii:
2019
Adresa:
905550 Mangalia, Rozelor 35 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0771044752
4
31
2
0
1
12
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Posta romana
Mesagerie rapida
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Typec!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
67.4 %
4.3 %
0.0 %
2.2 %
26.1 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un produs, încărcător de mașină 65W pentru laptop și telefon și am crezut că produsul nu este ok și doream sa îl returnez.
În schimb, am constatat că au fost foarte drăguți și mi-au oferit și suport tehnic și așa am constatat că îmi trebuie și un cablu diferit.
Totul a fost ok

 
Părerea Cumpărătorului

Hello,
I would like to warn you about this company. I ordered a tablet from them on 22 March, and it has been delivered to me on 25 March. Even though I confirmed them by email, they claimed to have it in their stock, they sent the device through a supplier.
When I received the device on 25 March, I asked for a return right away on the same day after I received the product. Because i

 
Părerea Cumpărătorului

Firma foarte serioasa, voi argumenta.
Am facut o comanda pentru un Apple Tv 4K, comanda a fost trimisa rapid dar la deschiderea cutiei in care ar fi trebuit sa fi produsul am gasit 2 pungi cu orez. Mentionez ca, coletul primit a fost bine sigilat si clar nu a umblat nimeni la el. Eu am fost cel care a desigilat cutia. A fost clar ca tzapa venea de la furnizor sau de la chinezi. Am anun

 
Părerea Cumpărătorului

Am plasat comanda rapid, am achitat, mi-au trimis email de verificare, apoi factura, totul ok. Comanda a venit in timpul promis.

 
Părerea Cumpărătorului

Am deja doua comenzi finalizate cu succes. Pana acum totul a fost perfect.

 
Părerea Cumpărătorului

Sunt mulțumit, produse ok, transport rapid, prețuri bune.

 
Părerea Cumpărătorului

Promptitudine și atenție pentru clienți! M-am deranjat faptul că deși am făcut comanda pentru un produs care aparent nu era stoc, totuși mi-au oferit ocazia sa merg pe alta culoare care din păcate era mai scumpă. Totuși lucrurile discutate la telefon și restul demersurilor au mers ok!

 
Părerea Cumpărătorului

Nu am experimentat niciun fel de problema. Produse cu preturi bune. Livrare rapida.

 
Părerea Cumpărătorului

Un produs de calitate foarte util oriunde, recomand cu încredere, iar livrarea foarte rapida!

 
Părerea Cumpărătorului

Produsele sun de calitate, preturile excelente comparativ cu alte magazine cu acelasi profil. Comanda a fost onorata rapid si fara nici o problema. Am primit pachetul in mai putin de 24 de cand am facut comanda. Am prins si o promotie in care nu am platiti transportul, ar fi minunat daca si in continuare ar ramane la fel, adica gratis transportul. Recomand din toata inima acest magazin!