TEHNOMART

TEHNOMART
Denumirea firmei
TEHNODORA SERV
Anul fondarii:
1996
Adresa:
620080 FOCSANI, STR.MARASESTI,NR.62 (Magazin offline)
Tel.:
0721334983
4.5
25
1
1
1
3
Despre noi
MAGAZIN VANZARE UTILAJE AGRICOLE SI FORESTIERE.
CONTACT : GEORGESCU ANDREI TEL: 0721334893
ORAR : 08-20, L-D
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre TEHNOMART!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
80.6 %
3.2 %
3.2 %
3.2 %
9.7 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Super tare numai o zi si am primit comanda multumesc si succes in continuare

 
Părerea Cumpărătorului

Am cumparat o drujba Stihl MS 231C de la acest magazin , totul a decurs perfect atat pe linie de livrare cat si ca comunicare . Pentru cei care nu stiu , service-ul post-garantie la Stihl se asigura doar la magazinul care a vandut produsul (nu stiu cum este la Husqvarna , dar asta este un minus pentru Stihl ) .

 
Părerea Cumpărătorului

foarte placuta experienta mea cu acest magazin, recomand cu incredere.

 
Părerea Cumpărătorului

Am fost anunțat că produsul nu este pe stoc și nici nu mai este disponibil la furnizor, dar anunțul este în continuare valabil. Destul de puțină preocupare pentru acuratețea informațiilor.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat o drujba Stihl de la ei. Sincer am avut un pic emotii fiind mai necunoscuti si pretul foarte mic in comparatie cu alte magazine.
Dar am ramas foarte placut surprins. Am primit mesaj cu statusul comenzi, coletul intact cu tot ce trebuie in el. Felicitări!

 
Părerea Cumpărătorului

Livrare rapida si profesionalism din partea angajatului care mi-a oferit toate detaliile despre cum funcționează produsul. Recomand!

 
Părerea Cumpărătorului

Sunt multumit. Rapizi si amabili

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat o drujba, +ulei de lant. (transport gratuit! !). Am primit drujba fara ulei cu 24 lei transport-la pretul din factura initiala. (Drujba , o porcarie sinstra ! ) Am sesizat problema si mi s-a raspuns ca au si alta treaba decat sa-mi explice mie diferentele ! Am returnat produsul si am primit banii dupa mai mult de o luna si alte insistente ! Deci : nu, nu imi place magazinul

 

TEHNOMART (7 luni)

Buna ziua,din partea firmei noastre a fost toata disponibilitatea de a rezolva aceasta problema dar ne-am lovit de un zid de rea vointa ,din toate punctele de vedere.Orice problema sau greseala se poate rezolva imediat ,dar ca sa numesti un produs vandut in mii de repere anual,o porcarie sinistra ,este mult prea mult.Va respectam opinia dar credem ca zecile de mii de comenzi reusite facute la firma noastra spun altceva despre noi.O zi buna.

Părerea Cumpărătorului

Am comandat STIHL GHE 105. 0 Tocator de gradina.
Desi nu am fost instiintat de statutul comenzii, timpii de asteptare nu au fost mari. A trebuit sa sun eu pentru a vedea statutul comenzii.
In afara de asta, totul a mers super bine!

 
Părerea Cumpărătorului

Din punctul meu de vedere sint neseriosi. Am vorbit la telefon cu ei sa verific disponibilitatea produsului. Apoi am facut comanda pe site ( o masina de tuns iarba RM248T) , am primit pe mail confirmarea primirii comenzii (Comanda #12951) si ca este in curs de procesare in 10 aprilie 2020. Dupa citeva zile (in 14 aprilie) i-am contactat vazand ca nu primesc nicio informatie cu privire l

 

TEHNOMART (10 luni)

Buna ziua,a fost o perioada foarte aglomerata si operatorii nostri pus si simplu nu au facut fata .Ne cerem scuze si va vom contacta imediat dupa Paste .O zi buna.

Magazine

Magazine

TEHNOMART(magazin offline)
Adresa: 620080 FOCSANI, STR.MARASESTI,NR.62
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0721334983
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
TEHNOMART
620080 FOCSANI, STR.MARASESTI,NR.62