SuperLove.ro

SuperLove.ro
Denumirea firmei
SuperLove.ro
Anul fondarii:
2010
3
2
1
0
0
3
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Posta romana
Modalitati de plata: Numerar
e-paymant
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre SuperLove.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am comandat online in weekend, miercuri a venit livrarea. Firma e ceha dar livreaza in Romania prin curier de la o adresa din Oradea, fara probleme.

 
Părerea Cumpărătorului

Oamenii astia nu au niciun numar de tel pe site, dureaza o vesnicie pana raspund la un mail iar atunci cand o fac, raspund in doi peri. Protectia consunatorului scrie pe ei. Sunt hoti, nu cumparati de la ei! !!

 
Părerea Cumpărătorului

Nu stiu cu ce sa incep, situl pare foarte suspect din anumite privinte desi a durat mai mult decat m-am asteptat produsele au venit sunt si sunt ok. la inceput m-au descurajat anumite pareri care le-am vazut aici. Dar intr-un final m-am relaxat cand am vazut pachetul la mine in mana.

 
Părerea Cumpărătorului

Am platit cu cardul o comanda, care nu mi-a fost livrata. Mailurile sunt ignorate. Urmeaza sesizare la OPC. Hoti pe fata! Evitati

 
Părerea Cumpărătorului

Sunt foarte multumit deoarece sunt seriosi, si au preturi imbatabile.
Mereu mai adauga in colet un bonus si in cazul in care se deterioreaza ceva in timpul transportului, iti trimit altul fara sa stea pe ganduri.

 
Părerea Cumpărătorului

Doresc sa fac un retur si am trimit multiple e-mailuri pentru a putea vorbi cu un agent de vanzari ( întrucât ei nu au un număr de telefon). Firma este din Republica ceha, deși pe site apare ca sediul este in Arad. Nu cumpărați! !