Sanitino.ro

Sanitino.ro
Denumirea firmei
SANITINO s.r.o.
Anul fondarii:
2022
1.5
1
0
0
1
5
Păreri

Spune-ţi părerea despre Sanitino.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

DOAMNE FEREȘTE! !!
“Nu ai voie” să comanzi vreun produs care să nu se potrivească : |
620 de lei returul! Atât am avut de zis.

 

Sanitino.ro (2 săptămâni)

Bună ziua,
Vă mulțumim pentru feedback, orice părere este importantă pentru noi. Ne pare foarte rău că informațiile expuse atât pe site cât și pe mail, la solicitarea clientului, nu au fost atât de bine structurate pentru dvs. pentru a omite situația neplăcută care sa creat între timp. Politica noastră de retur constă în returnarea produselor de client și de a o organiza exact așa cum acesta își dorește. Fiecare companie de transport vine în întâmpinarea clientului cu o ofertă de preț diferită, în dependență de cantitate, dimensiuni, etc. Compania noastră nu poate influența prețul transportul organizat de client.

Părerea Cumpărătorului

livrarea produselor s-a facut prompt, in termenul mentionat pe site. solicitarea mea a fost tratata rapid si cu profesionalism de call center

 

Sanitino.ro (1 săptămâni)

Dragă client,
Îți mulțumim că ai ales magazinul nostru și sperăm să te vedem din nou cât de curând posibil! Ne bucurăm că ai avut încredere în noi și că ai ales Sanitino pentru a-ți îndeplini dorințele.

Părerea Cumpărătorului

Un magazin cu site romanesc, care functioneaza in Cehia.
Nu ai cu cine vorbi la telefon, doar pe email.
Te forteaza sa platesti returul la curier pana in Cehia, in cazul in care ceva nu ti se potriveste, desi legea in Romania prevede ca returul sa fie rambursat integral, inclusiv transportul.
La rambursarea platii, poti scrie ce vrei pe formularul de rerur, ca ei oricum fac cum ii

 

Sanitino.ro (3 luni)

Vă mulțumim pentru recenzia dumneavoastră și pentru comentariul sincer.
Sanitino.ro este o parte a companiei ce are sediul și depozitele în Republica Cehă. Aceste informații sunt vizibile atât pe pagina oficială sanitino.cz cât și pe actele emise în format electronic clientului care eventual sunt trimise pe mail. Linia telefonică este la dispoziția clientului de luni până vineri între orele 08:00-17:00. La fel puteți reveni cu solicitări pe info@sanitino.ro. Orice solicitare se preia în decurs de 24h de la trimitere mail. Condițiile de retur sunt afișate pe site https://www.sanitino.ro/returul-produselor în care este specificat faptul că returnarea sumei aferent comenzii clientului se face integral. La momentul plasării comenzii fiecărui client i se solicită confirmarea faptului că sunt de acord cu termenii și condițiile de pe site.
Vă mulțumim încă o dată pentru înțelegere.

Părerea Cumpărătorului

Pe scurt, evitati acest magazin.
Am comandat 2 produse iar experienta e una dintre cele mai slabe cu un magazin online.
Scriu pe site ca livreaza in aproximativ 5 zile lucratoare produsul, si cand am sunat sa intreb in ce status este livrarea mi-au spus ca de fapt imi livreaza produsele in aproximativ 3 saptamani.. Ca nu toata lumea primeste comenzile in termenul scris de ei pe site.

 

Sanitino.ro (4 luni)

Bună ziua,
Deși regretăm orice incident care a avut loc în amonte și care a fost în afara controlului nostru, am dori să reiterăm clienților noștri că, în cazul rar al unei întârzieri neprevăzute în livrarea bunurilor de la un producător cu un timp de livrare estimat, opțiunea de a anula comanda și de a primi o rambursare imediată este disponibilă în orice moment. În baza solicitării dvs. aceasta a fost anulată iar suma aferentă a fost trimisă imediat. Departamentul de servicii pentru clienți al Sanitino este întotdeauna disponibil prin telefon, e-mail sau prin intermediul ferestrei de chat de pe site, vă asigurăm că toate solicitările clienților noștri sunt tratate în mod consecvent și cu prioritate în timpul orelor de program. Pentru a răspunde la orice solicitare în acest sens și pentru a oferi informații actualizate cu privire la termenul estimat de livrare a comenzii, care nu corespunde întotdeauna așteptărilor clienților și, prin urmare, avem o gamă largă de produse din care să alegem, atât în stoc, cât și atunci când comandăm de la producător, unde termenul de livrare este deja verificat și actualizat de către acesta. De asemenea, vă asigurăm că toate solicitările clienților noștri sunt tratate cu consecvență și cu prioritate de către echipa Sanitino în timpul orelor de lucru.

Părerea Cumpărătorului

probleme cu ei, nu sunt din RO, destul de complicat daca faci retur,

 

Sanitino.ro (3 luni)

Compania Sanitino are sediul și depozitele în Republica Cehă. Aceste informații sunt vizibile atât pe pagina oficială sanitino.cz cât și pe actele emise în format electronic clientului care eventual sunt trimise pe mail. Condițiile de retur sunt afișate pe site https://www.sanitino.ro/returul-produselor conform legislației în vigoare https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_ro.htm . Pentru mai multe detalii și solicitări suntem la dispoziția clientului de luni până vineri între orele 08:00-17:00 la numărul:
+40 312 294 744 sau pe adresa de mail: info@sanitino.ro .
Vă mulțumim încă o dată pentru înțelegere.

Părerea Cumpărătorului

O experienta foarte nefericita cu acest magazin, am comandat o baterie de baie acum 3 luni de zile si inca nu a fost livrata desi initial termenul de livrare era de 3 saptamani, i-am contactat de nenumarate ori foarte neprofesionisti operatorul din call center chiar mi-a indicat ca nu stie cand va fi livrata comanda poate sa dureze o luna doua sase nu se stie... dupa 3 luni am anulat com

 
Părerea Cumpărătorului

Worst online shop I've ever used.
After the 48 days delivery estimation, the delivery was postponed and a new 53 working days estimation was communicated only after I emailed them several times to ask about order status.

I accepted the 53 working days delivery estimation and after all those days passed by I had to explicitly email them again in order to find out that the product I

 

Sanitino.ro (3 luni)

Dear customer,
We regret any upstream incident that occurred which was beyond our control, but we would like to reiterate to our customers that in the rare event of an unforeseen delay in the delivery of goods from a manufacturer with an estimated time of delivery, the option to cancel the order and receive an immediate refund is available at any time. After checking the situation, we noticed that our costumer service offered you a solution that you have accepted, which consisted in offering a similar product for a better price, that was also on stock, which matched your expectations and so, we consider your request to be successfully resolved. Sanitino's customer service department is always available by phone, email or via the chat window on the website and we assure you that all our customer requests are handled promptly and with priority during business working hours.
Thank you for understanding,
Team SANITINO.ro