NOVAMAG

NOVAMAG
Denumirea firmei
ECO TAB ELECTRONICS SRL
Anul fondarii:
2019
Tel.:
0725606660
4.5
4
0
0
1
0
Despre noi
NovaMag este un magazin online care va pune la dispozitie o gama larga de produse IT, home entertainment (TV,Audio), telefoane, electrocasnice, solutii pentru casa si gradina.

Programul nostru de lucru: L-V 9:00-17:00
Numere de contact: 0725 606 660
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre NOVAMAG!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Foarte mulțumita! 10/10

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un ebook reader ( Kobo Libra H2O cu cadou husa oficiala) de la ei. A ajuns comanda a doua zi. Am primit confirmari de-alungul procesului comenzii: prin telefon, e-mail, sms. Cu toate ca inca site-ul nu este atat de evoluat ca altele mai renumiti, toate serviciile erau 10/10.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un laptop. Am fost sunat prompt pentru confirmarea comenzii, am primit produsul in 2 zile lucratoare in conditii foarte bune. Recomand si magazinul (care avea cel mai bun pret in momentul comenzii) si partenerul de curierate SameDay.

 
Părerea Cumpărătorului

are o politica aiurea de interpretare a legii. Daca vei cumpara ceva in numele unei companii, novamag nu va schimba niciodata produsul deoarece face diferenta intre persoana fizica si juridica. Aveti grija! In rest e ok.

 
Părerea Cumpărătorului

Foarte multumit! am comandat 2 tv, au ajuns in 3 zile lucratoare. Recomand!