Libristo.ro

Libristo.ro
Denumirea firmei
Libristo Media s.r.o.
Anul fondarii:
2015
Adresa:
410605 Oradea, Bihor, Str. Borsului, Nr.56 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0316309751
1.5
2
0
0
0
10
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Posta romana
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
PayPal
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Libristo.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
16.7 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
83.3 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Servicii oribile! In primul rand am comandat o carte in urma cu peste o luna! ! si inca nu a sosit (desi initial se mentiona 14 zile) , si nici nu stiu cand/daca va veni, statusul este tot in Procesare. Agentii de customer care sunt sub orice critica si colac peste pupaza, nu imi pot da o factura pana nu vine comanda, ceea ce ma incurca mult in deontul cartii de catre firma. In concluzie

 
Părerea Cumpărătorului

Am plasat comanda pe 12 iulie și a ajuns pe 22 iulie. Precizez că am platit ramburs, iar cartea comandata se găsește foarte greu ( in majoritatea librăriilor din Romania este stoc epuizat). Am fost puțin sceptică in ceea ce privește livrarea, deoarece sunt foarte multe recenzii negative, dar totul a fost in regula și le pot acorda 5 stele.

 
Părerea Cumpărătorului

Sunt dezamagita!
Nu mi-au procesat comanda mai bine de o săptămână , initial nici nu mi-au confirmat pe mail ca au preluat comanda chiar dacă plata o făcusem de pe card. La apelurile telefonice nu răspunde nimeni și-mi sunt respinse mailurile de către server. Se intampla ceva ciudat la ei! Nu recomand acest site

 
Părerea Cumpărătorului

am plasat comanda si am achitat-o pe loc prin transfer bancar in 01. 04. 2021. Termenul de livrare pe site e intre 7-12 zile (nu se specifica daca sunt lucratoare sau nu). Statusul comenzii a fost modificat doar dupa ce le am trimis dovada platii pe email. De atunci, au devansat de 2 ori termenul, iar azi 19. 04. 2021, dupa ce am vorbit cu operatoarea, mi s a comunicat ca cel mai probabi

 
Părerea Cumpărătorului

Am plasat o comanda pentru care termenul de livrare precizat pe site era de 4-7 zile. In acelasi timp am pus o comanda pe okian. ro pentru care termenul de livrare era de o luna de zile(acelasi tip de produse). Comanda de la Okian a ajuns de o sapt, Libristo nu raspunde la emailuri, dupa 7 telefoane am reusit sa vorbesc cu cineva, care evident m-a mintit cum ca comanda imi este in curs d

 
Părerea Cumpărătorului

NU RECOMAND

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un joc de societate pentru copii. Termenul de livrare era mare, peste o lunā, si cand am citit parerile despre magazin, nu az avut mari sperante ( tot din aceasta cauza am optat la plata la livrare, care era mai scump cu cativa Ron, dar nu am vrut sa iau risc). Pachetul a ajuns in perioada promisa, totul era in ordine.

 
Părerea Cumpărătorului

Imi pare rau ca nu am tinut cont de review-urile de aici, m-am gandit ca au fost poate cazuri izolate si am plasat totusi o comanda pe Libristo. Apoi, dupa efectuarea platii prin transfer bancar, termenul estimat pentru livrare a fost prelungit fata de cel comunicat initial. Iar unul din produse nu mai este in stoc si nici nu pot oferi un termen de livrare.
Mai mult, comanda initiala a

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat acum o luna. Nu au ajuns cartile nici acum. Nu raspund la mailurile mele daca s-a trimis coletul sau nu. Nu comandati de pe acest site. Sunt neseriosi.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat o carte pentru care am primit un termen de livrare care nu s-a respectat. Cand am sunat la Libristo nu am fost lasata sa vobresc, operatoare m-a intrereupt in mod constant, tipand la mine, fara sa asculte ce am de spus. Extrem de neprofesionali.