iPon România

iPon România
Denumirea firmei
iPon Computer S.R.L.
Anul fondarii:
2012
Adresa:
410017 Oradea, str. Constantin Noica, nr.15, Bl Pb21, ap.2 (Nu este punct de preluare)
Email:
Tel.:
003615566565
3.5
24
2
0
1
17
Despre noi
Webshop IT Hardware Software Electronice
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
PayPal
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre iPon România!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
54.5 %
4.5 %
0.0 %
2.3 %
38.6 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am comandat pe firma o imprimantă de aproape 1000 de lei. Domnii refuză să îmi trimită factura invocând gdpr si faptul ca nu a fost trimisa comanda de pe mail-ul de pe care am cerut-o. Cel mai probabil factura nu există, desi am incercat să ii conving cu emailurile primite atunci cand am făcut comanda. Le-am spus ca pot trimite certificatul firmei pentru a demonstra. Nu se poate si nu se

 

iPon România (1 săptămâni)

Conform convorbirilor nenumărare, factura nu se poate cere de oricine ci doar de proprietarul contului, aceasta se cere prin contul de e-mail atașat comenzii. E interzis să trimitem documentele la altcineva.
Deși v-am cerut acest detaliu, nu vă putem ajuta dacă insisteți de pe un cont de e-mail aleator.
Documentul firmei nu le-ați trimis, deși nu contează, pentru că nu e un document de identificare a comenzii.
Factura e interzis a fi distrusă de Lege, defapt s-a trimis automat la expediere pe adresa de unde s-a făcut comanda.
Ne pare rău că insistați să cereți documentul de pe o adresă complet diferită, la fel ca și cum exploitatorii de date ar face.

Părerea Cumpărătorului

Nu ofera garantie si nu isi asuma nici un fel de raspundere. Tot timpul este vina furnizorilui cu care va si pune in legatura. Practic eu sunt niste intermediari m. Firma nu este romaneasca ci ungureasca. NU CUMPARATI ca va luati tzeapa.

 

iPon România (1 săptămâni)

Conform Legii curente, suntem obligați să oferim garanție de 2 ani pe orice neperisabil și produse care nu sunt de consum. Lucrăm cu furnizori, ca de exemplu Amazon, iar garanția e de producător. Vă oferim totuși curier gratuit pentru a transporta produsele în garanție, dus-întors la service oficial. Suntem intermendiari în acest sens ca să vă ajutăîm, transportul fiind de 100-200 RON doar într-o direcție. Aceste detalii sunt disponibile în Termeni.

Părerea Cumpărătorului

Niste escroci. Dupa ce ca vand produse defecte, refuza sa returneze banii pe motiv ca furnizorul este de vina.

 

iPon România (1 săptămâni)

Din păcate acest mesaj nu are sens. Refuzul de a plăti nu e în concordanță cu vina unui furnizor. Facă un furnizor e de vină, suntem obligați a plăti. Dacă un produs e returnat conform Termeni, suntem obligați a o restitui.

Părerea Cumpărătorului

Am comandat o carcasa PC si un cooler. Preturi excelente fata de competitori pentru aceste produse, au venit ambalate corespunzator unor produse fragile, fara defecte si intr-un timp mai scurt decat cel estimat - 3 zile(timpul estimat fiind 5-7 zile lucratoare la acel moment) ! Foarte seriosi, felicitari!

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat o cameră de acțiune SJ5000x elite. Despre cameră la prima impresie e frumoasă dar trebuie timp să pot da detalii despre ea. E prima și acum o studiez însă la cât am reușit să o descifrez sunt foarte mulțumit. Însă repet nu e părerea finală dacă apare ceva voi reveni. Despre magazin sunt mulțumit (chiar foarte mulțumit dar asta rămâne între noi să nu li se urce la cap) , am p

 
Părerea Cumpărătorului

Am achizitionat un ps5 de la iei zilele trecute , astazi a ajuns .
Pret foarte foarte bun .
Recomand cu incredere .

 
slickRobo

Am comandat o sursă de la Seasonic. A venit ambalată în cutia originală, dar doar într-o folie. Din fericire, nu au fost probleme și curierul a fost responsabil și a livrat cutia intactă.

Unde e problema și de ce doar două stele? Sursa a venit desigilată, deși a fost vândută ca nouă. Mi-am dat seama de acest lucru pentru că modul în care a fost reambalată nu era similar cu modul în c

 

iPon România (6 luni)

Lucrăm cu furnizori. Din păcate, deși sunt obligați a ne trimite produse sigilate, ne trimit produse neconforme. Aceste produse însă se pot returna dacă se semnalează incidentul, și se încearcă schimbul acestuia.
Nu observ să ne fi contactat în acest sens. Din acest motiv, e posibil irelevent ceea ce ați scris.

Părerea Cumpărătorului

Pretul pare foarte tentant, este ireal de ieftin pentru ceva ce doresc sa cumpar eu . Insa acesti domni clar falsifica/exagereaza toate raspunsurile primite la reviewurile negative ceea ce da dovada de 0 profesionalism si chiar nu am mai avut cuvinte cand domnii au spus ca lucrurile cumparate de la dumnealor sunt inregistrate video.. cu alte cuvinte, daca as cumpara un televizor si vine

 

iPon România (9 luni)

Ne pare rău, dar mesajul dvs. pare ireal.
Prețurile sunt externe. Nu aveți cum să le comparați cu cele din Romania.
Reviuwurile negative nu înseamnă să sunt corecte. Majoritatea sunt doar încercări de a ne forța ca să procedăm în afara posibilităților.
Transportul produselor mari e întotdeauna riscant. normal e nevoie de video ca să putem dovedi că a plecat corect. Mai mult, vă încurajăm ca să le preluați cu verificarea integrității și dacă e posibil, filmat. nu înțelegem acest aspect reproșat. Înrtegistrarea video din partea expeditorului e folosit de toată lumea. Protejează ambele părți implicate. Nu se deosebește produsul. Toate sunt pe video.
Legal nu avem voie să punem costuri suplimentare. Suma e obligatoriu cel final din coș iar pt. răspuns, răspundem în aceeași zi, în general într-o oră. Mai lung sunt doar procesele de garanție, în cazul weekend-ului sau dacă intră în spam, dar nu cu mult și din cauze obiective.
Mesajul dvs. pare însă puțin suspect. Există posibilitatea ca să fie scris greșit pentru o altă firmă?

Părerea Cumpărătorului

Deși există nemulțumiri, am comandat înainte de sărbători 3 gadget-uri care nu se găsesc pe piața din România. Coletul din Ungaria a ajuns in 3 zile (deși perioada este aglomerată).
Corespunzator pachetul, ambalat corect, promt și răspuns rapid in email.
O firmă serioasă care sper să se dezvolte și mai mult în România.

 
Părerea Cumpărătorului

Am primit un produs resigilat, deși el a fost vândut ca nou. Am primit banii înapoi pe el. Nu am avut opțiunea sa îmi trimită altul, doar sa refac comanda. Nu ești sigur dacă primești un produs nou. O pierdere de timp.

 

iPon România (11 luni)

Ne pare rău de întâmplate, dar furnizorii ne fac câteodată gafe de genul. Probabil din greșeală, însă rata de probleme de genul sunt extrem de mici. Suntem triști însă că deși am acționat pozitiv în acest caz, am primit steluțe minime, care se acordă pentru probleme nerezolvate sau răuvoitoare.