Inlea.ro

Inlea.ro
Denumirea firmei
MEDII LUMINOASE TOTALE 2023 S.R.L.
Anul fondarii:
2014
Adresa:
415700 VALEA LUI MIHAI, STR. REPUBLICII NR. 11, BL. T16, ET. 3, AP. 10 (Nu este punct de preluare)
Email:
Tel.:
0312295919
1
0
0
0
0
5
Despre noi
Inlea.ro este un magazin online specializat în jucării și produse relaționate, fie locuri de joacă pentru exterior sau alte obiecte destinate timpului liber. Puteți comanda la orice oră și în orice zi de pe site-ul nostru, sau telefonic la +40(31)2295919 de luni până vineri de la 9:00 la 17:00
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Inlea.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Se pare ca au renume de tepari, cred ca din asta traiesc , se pare ca se bazeaza pe retururi sa supravietuiasca , ca idee mare atentie ca la retururi nu mai vedeti banii inapoi , presupun ca nici produsele nu sunt foarte calitative ! !

 
Părerea Cumpărătorului

Cea mai neserioasa firma..
Am comandat și peste o luna mia venit comanda ca nu au produsul în stoc. Nu recomand absolut deloc.. nici produsul nu e calitate.

 
Părerea Cumpărătorului

Cei mai neserioși, știe cineva daca mai primesti banii înapoi de 10zile tot aștept să îmi returneze banii de la o comanda care tot ei nu au avut produsele pe stoc? o sa fac o plângere

 
Părerea Cumpărătorului

Cei mai slabi, nesimțiți, țepari, am făcut o comanda la o mașină, mi-au trimis-o stricata și am făcut retur, nu am mai primit nimic înapoi nici banii nici alta masina! Hoți ! !! !! !

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat o trambulina care s a stricat in câteva ore. Bara de susținere a plasei îndoită. 1000lei! Aștept returnarea banilor, desi cred ca am luat teapa... Trambulina a sosit fără scara, scara a fost livrata a doua zi la alta adresa. Personalul Inlea format dintr un angajat sub orice critica!