Geekmall Romania

Geekmall Romania
Denumirea firmei
BG United Tech SRL
Anul fondarii:
2020
Adresa:
077190 Voluntari, Soseaua Bucuresti Nord nr. 10 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0748855888
5
4
0
0
0
0
Despre noi
Geekmall.ro este noul online concept store tip Smart home, cu oferte speciale pentru fiecare din noi acasa si la birou.
In fiecare saptamana promotii si lansari de produse noi, produse de ultima generatie, best-sellere in Statele Unite, Europa si Asia.
Portofoliul de produse se va dezvolta în fiecare luna, produse de sezon dar si sisteme smart home, senzori, purificatoare de aer, roboți de aspirare, trotinete electrice, becuri si plafoniere inteligente, si multe altele

Toate produsele comercializate sunt in stoc, au documentatia in limba romana, avize de comercializare pe piata UE si, cel mai important, au asigurate garantia si service în Romania.

Asistenta clienti, telefonic şi online (email, social media, blog) este asigurata de personal cu experienţă si in permanent contact direct cu producătorii pentru a oferi exact informaţiile de care aveti nevoie.
Brandurile din portofoliu sunt recunoscute international pentru tehnologia inovativa:Xiaomi, Tronsmart, Amazfit, Oppo, JIMMY, Gugoo, Yeelight, Mijia, Smart 4 u , Livall.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Geekmall Romania!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am cumparat de pe geekmall o trotineta electrica kugoo cu voucher-ul de back to school, s-au miscat repede si am primit pachetul in 2 zile. Atata ca a trebuit sa-mi fac si cont pentru reducerea aia dar e ok si asa. Multumesc!

 
Părerea Cumpărătorului

Am achizitinoat o bicicleta Himo Z20 si a fost livrata rapid si fara defecte. Am primit manualul de utilizare si certificatul de garantie al produsului. Recomand produsele Geekmall!

 
Părerea Cumpărătorului

Am achizitionat o boxa de la ei. Inainte de comanda i-am sunat pentru ca aveam unele nelamuriri. Oamenii s-au dovedit a fi adevarati profesionisti, au fost amabili si mi-au raspuns prompt la fiecare intrebare. De asemenea, sunt multumit pentru ca produsul a fost livrat in intervalul specificat pe site. Trebuie mentionat si faptul ca boxa pe care am cumparat-o a fost conform descrieri de

 
Părerea Cumpărătorului

Recomand acest magazin, au livrat ok si au raspuns repede cand am avut intrebari despre aplicatia aspiratorului robot