e-Roti.ro

e-Roti.ro
Denumirea firmei
PROCAR TOP AUTO SRL
Anul fondarii:
2013
Adresa:
Tel.:
0727 347 488
3
11
0
0
0
12
Despre noi
Magazin anvelope si jante online
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Mesagerie rapida
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
PayPal
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre e-Roti.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
47.8 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
52.2 %
Toate părerile

Un dezastru. Comanda data și preluata, iar dupa 4 zile ma informează ca nu au produsul comandat pe stoc. Total neprofesioniști. La nr de telefon răspunde întotdeauna robotul iar la emailuri nu îți răspunde nimeni. Nu recomand nimănui acest site.

 

In opinia mea as da ---5 stele pentru aceasta companie. Astept comanda de 1 saptamana si jumatate, au trimis un AWB de la Fan Curier care in momentul cand sun la Curier, surpriza , la ei nu apare nimic cu acest AWB si nici cu adresa sau nume sau nr de tel. Incerc sa ii sun, dar ei "nu pot sa raspunda in aceasta perioada la tel " zice un robot, trimit mail cum sugereaza robotul si nu ras

 

Va felicit pentru promtitudine. Comanda efectuata in mai putin de 24h.

 

Comanda facuta in 24. 09. 2018 iar anvelopele primite in data25. 09. 2018. Toate cele patru cauciucuri au dot-ul 2818. Nimic de reoprosat - ieftin si rapid.

 

Nu merita sa comandati de la acest de la magazin deoarece nu livreaza la timp. cand am comandat de la ei 4 anvelope (joi) m-a sunat un reprezentant sa-mi spuna ca o sa primesc anvelopele marti, dar nu au ajuns nici dupa o saptamana. Cand am sunat sa intreb ce se intampla cu comanda mea (de 3 ori) de fiecare data au dat vina pe curier, deoarece ei le-au predat acestuia.

 

Un magazin de 2 lei. Am comandat 4 anvelope, care nu au fost livrate nici dupa 10 zile, motivand ca este vina curierului de fiecare data cand am sunat.

 

Am comandat 4 anvelope acum 10 zile si inca nu au ajuns. Am sunat de 4-5 ori la relatii cu clientii fara nici o rezolvare, acestia aruncand vina pe fancourier. Total dezamagit, lipsa de profesionalism.

 

Am comandat pe acest site 2 anvelope 315. 35. R20 primind la cateva zile 3 anvelope , doua o dimensiune si una o alta dimensiune automat fiind nevoit sa refuz coletul.
Am sunat la vanzator explicandule situatia, ramanand sa fiu contactat in cursul zilei respective lucru care nu s-a intamplat.
Astazi 19. 03. 2018 dupa cateva zile de la ultima discutie cu vanzatorul si la mai bine de o

 

Prwturi bune oameni de treaba! Cauciucurile au ajuns destul de repede, au fost mici probleme cu rambursul insa dupa un telefon la firma totul s-a rezolvat. Dot-ul cauciucurilor a fost cu mult mai nou decat mi-a fost comunicat telefonic. RECOMAND!

 

am plasat comanda.......... stoc suficient, in urmatoarele 5 minute am fost informat telefonic ca numai au stoc.... nasol

 
Magazine

Magazine

e-Roti.ro(magazin offline)
Adresa: 110101 Pitesti, Dumbravei 27
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0727 347 488
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
e-Roti.ro
110101 Pitesti, Dumbravei 27