Anvelino.ro

Anvelino.ro
Denumirea firmei
V&M International Shop SRL
Anul fondarii:
2010
Tel.:
0734 011 888
2.5
1
2
0
0
3
Despre noi
La începutul anului 2010, doi prieteni pasionați de mașini se întâlnesc și încep să se bucure împreună de pasiunea lor. Unul dintre ei era visător și îi plăcea ca de fiecare dată să fie primul. Cel de-al doilea avea spiritul perfecțiunii și își contura totul în jurul său cu o deosebită atenție pe detalii. La prima vedere, amândoi formau "perfectul". sau mai bine spus "aproape perfectul", pentru că știm cu toții că perfectul este greu de atins.


În zilele însorite de vară, mașinile lor "mâzgâleau" asfaltul cu drift-uri și sprint-uri, iar dacă nu făceau asta, îi găseai în garaj cu acestea la pregătiri. Fiind speciali, și-au dorit mereu ceva special. Atunci când au realizat că pasiunea lor ține de calitate, au început să caute online-ul în lung și în lat pentru a fi mereu unul mai sus ca celălalt. Deși nu se arătau între ei, aceștia erau într-o continuă concurență unul față de celălalt.


Într-o zi au descoperit că pierd foarte mult timp căutând anvelope și dintr-o glumă, unul dintre ei a sugerat că mai bine ar construi un site ce poate oferi nu doar un simplu serviciu comercial, ci și o întreagă experiență acumulată în timp cu pasiunea lor. A fost acea sclipire, acel moment ce a făcut ca pasiunea celor doi să se lege. A doua zi s-au apucat de treabă și au început să pună pe hârtie ce nu le place lor. Așa au observat că diferența dintre un job făcut cu pasiune și unul făcut fără pasiune este foarte mare. Concluzia a fost că de la o simplă achiziție și până la o experiență plină de detalii și cu un potențial ajutor pentru client este un pas măreț.


Următorul pas a fost să îi găsească numele, iar acest lucru i-a făcut să se gândească serios la pasiunea lor. Super idei au circulat de pe o foaie pe alta și mii de gânduri au poposit pe hârtiile lor de lucru. Într-un final, doar o idee a rămas și s-au hotărât ca numele să fie definit de super calitate și în același timp de un super erou cum își dorea fiecare să fie: un super-câștigător.


Numele Anvelino derivă din "Anvelope" și cuvântul "lin", ce reprezintă drumul ușor ce poate fi străbătut pe acest site. Un super erou a luat naștere dintr-o poveste ce astăzi te îndeamnă și pe tine să o descoperi, atunci când vrei să îți achiziționezi anvelope și chiar mai mult de atât.


Povestea continuă... cu fiecare cauciuc vândut pentru pasionații ce văd în mașinile lor nu doar un mijloc de transport, ci un mijloc de a se relaxa sau a se destinde... sau pentru a ajunge acolo unde iși dorește, în siguranță.


Anvelino și-a spus povestea, comandă anvelope și spune-ne povestea ta!
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Mesagerie rapida
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Anvelino.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Am fost multumit de oferta dvs si de comanda per total.

Ma asteptam sa trimiteti comanda impachetata in ceva... dar este ok : )

Motivul pentru care ați cumpărat de la ei

Pretul mic la ceea ce am vazut pe alte siteuri fix la aceleasi cauciucuri, la dvs a fost cel mai ieftin.

În ceea ce s-ar putea îmbunătăţi magazinul

Nu sunt dezavantaje.

Ar fi ok sa se poata plati cu cardul : )

 

Anvelino.ro (4 zile)

Vă mulțumim pentru feedback și pentru sugestiile oferite!

Părerea Cumpărătorului
 Rata de satisfacţie
 Termen de livrare
 Uzabilitatea magazinului
 Relaţii cu clienţi

Ok

 

Anvelino.ro (3 săptămâni)

Vă mulțumim pentru feedback!

Mi s-a confirmat (confirmare scrisa in chat si telefonica) ca anvelopele sunt DOT 2018, iar la primire sa am surpriza ca anvelopele sunt dot 2016, contactand firma, incearca sa ma convinga ca nu conteaza dot-u..

 

Anvelino.ro (3 săptămâni)

Buna ziua. Ne pare sa aflam ca ati fost nemultumit de anvelopele primite. Cu toate acestea la orice comanda online, daca nu este conforma cu cerintele dumneavoastra , aveti drept de retur. V-am confirmat telefonic ca anvelopele sunt 2018, dar este posibil ca la depozit in momentul livrarii colegii sa fi gresit. Totusi, constat ca o parte din nemultumirea dumneavoastra este legata de faptul ca v-am convins ca nu conteaza DOT-ul. Producatorii privesc anvelopele de pana la 3 ani vechime ca si anvelope noi, care din punct de vedere al calitatii, performantei cu una produsa de o saptamana. DOT-ul reprezinta data de fabricatie si nu vechimea anvelopei. Acestea incep sa se uzeze in momentul in care sunt montate pe masina. Nu este parerea mea ci a celor care produc anvelope. V-am informat corect, dar la nivel national "chestiunea" legata de DOT s-a distorsionat si foarte multi comanda anvelope in functie de dot si pierd din vedere calitatea anvelopelor, care ar trebui sa se achizitioneze dupa performante. Este dreptul dumneavoastra sa doriti DOT-ul 2018 si puteati cere sa vi le inlocuim.

Revin cu update...
Am fost contactata de directorul general care a remediat problema. Si-a cerut scuze , mi-a spus ca a luat masurile necerare si mi-a trimis comanda ceruta.
Dot- recent. produs de calitate.

 

Anvelino.ro (1 luni)

Bună ziua! Ne bucurăm că am putut soluționa împreună problema inițială și ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat. Vă mulțumim pentru încredere!

Dupa ce in repetatate randuri iti confirma disponibilitatea produselor, primesti SMS-ul de confirmare ca citez, , comanda d-voastra este pregatita pentru a fi preluata de catre curier'', te anunta un angajat obraznic ca cica ar fi , , disparut '' doau dintre cele 4 cauciucuri! si in chimb ti se pronune sa achizitionezi alte marci jalnice!
Urat si necivilizat! NU VA PIERDETI TIMPUL AP

 

neseriosi , nu au pe stock ceea ce apare online livrabil

 

Anvelino.ro (3 luni)

Buna ziua .Ati sunat astazi sa va confirmam stocul pentru anvelopa 225/60r17 Dunlop Sp Sport 270 la pretul de 391 ron/bc ..Consideram ca nemultumirea dumnevoastra este nefondata pentru ca reperul dorit este disponibil . Va atasez link-ul : https://www.anvelino.ro/suv/5029858-anvelopa-vara-dunlop-225-60r17-h-sp-sport-270-dot13-99-h.html . Prioritatea noastra este informarea cat mai corecta a clientilor , astfel este afisat stocul fiecarui produs in parte .

Magazine

Magazine

Anvelino.ro(magazin offline)
Adresa: 707027 Iasi, Str. Aurel Vlaicu, nr. 54, Iasi
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0734 011 888
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
Anvelino.ro
707027 Iasi, Str. Aurel Vlaicu, nr. 54, Iasi
^