Player auto Macrom

(2 produse)

Alegeți un aparat care vă va face plăcere să conduceți. Modelele moderne pot gestiona transmisiuni digitale DAB+, pot reda piese MP3 de pe un stick USB sau... Afișați mai multe

Parametrii

Compatibilitate și conectivitate cu controlul vehiculului
Cele mai multe mărci își fabrică radiourile auto astfel încât să fie compatibile nu numai cu cele mai noi mașini de astăzi, ci și cu mașini cu una sau mai multe generații mai vechi.
Ceea ce nu este automat, însă, este controlul noului radio de la volan - ca în cazul echipamentului original. Soluția este un cablu jumper sau o alternativă fără fir. În cazul în care nu este posibilă conectarea software, un cablu jumper este o soluție ieftină. Este posibil să fie nevoie și de un cadru adaptor, de un reductor de antenă sau de un adaptor ISO.

Comenzi și iluminare de fundal
Cele mai simple modele oferă o singură culoare și o singură intensitate a luminii de fundal pentru afișaj. Totuși, atunci când călătoriți pe timp de noapte, lumina puternică poate fi deranjantă și vă poate distrage atenția. Alegeți un model care oferă posibilitatea de a alege între mai multe culori (de exemplu, albastru, roșu, galben etc.) și intensitatea luminii de fundal. Acest lucru este valabil și pentru butoane - ultimul lucru pe care îl doriți este să căutați comenzile de volum în întuneric.
În ceea ce privește afișajul în sine, modelele mai vechi aveau un afișaj matrix și puteau afișa doar numere sau litere prestabilite. Dar acestea nu prea mai sunt folosite, fiind înlocuite de versiuni complet grafice, mai clare din toate punctele de vedere și mai ușor de citit în lumina directă a soarelui. Dacă utilizați un radio 2 DIN, puteți selecta funcția de redare DVD direct de pe ecran.

Recepție radio
FM - cel mai comun tip de tuner, datorită tehnologiei RDS, pe ecran pot fi afișate mesaje text despre postul de radio redare.
Funcția RDS permite, de asemenea, radiourilor FM să afișeze informații de bază, cum ar fi numele postului de radio sau al artistului și titlul melodiei difuzate în acel moment.
DAB/DAB+ - radio distribuit digital, acoperire mult mai bună chiar și în zonele greu accesibile, calitate ridicată a recepției, fără zgomot și interferențe, gamă largă de posturi.

Suport pentru formate
Palyerele stereo cu unitate de CD redau, de obicei, nu numai CD-uri muzicale, ci și discuri în format MP3, WMA și AAC. Aceleași formate pot fi citite și de pe dispozitive USB și carduri de memorie. Multe radiouri acceptă și formate fără pierderi, cum ar fi FLAC. Lista poate continua la nesfârșit.

În cazul aparatelor de radio 2 DIN și 1 DIN, în cazul în care ecranul poate fi scos prin glisare, este afișată și funcția de redare video. În plus față de suportul pentru fiecare format (DivX, Xvid, MPEG, MP4,...), vă rugăm să rețineți și parametrul maxim de calitate/rezoluție video.

Dacă nu folosiți CD-uri sau nu doriți să le păstrați în mașină, vă recomandăm să alegeți playere stereo pentru mașini fără disc, foarte populare în prezent, care sunt cele mai bine vândute.

499,00 RON
stereomag.ro
Detalii
579,00 RON
stereomag.ro
Detalii

Ghid de cumpărături cu Player auto

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.