Pian digital Studiologic

(5 produse)

Vreți să cumpărați un pian, dar nu vreți să-i deranjați pe vecini? Poate că preferați funcțiile speciale, cum ar fi înregistrarea sau metronomul? Oricare... Afișați mai multe

Cele mai importante aspecte

Preț
Tip

Noutăți despre care trebuie să stiți

Key off - simulează efectul de ecou, clapele (ca la un pian clasic) nu devin imediat silențioase atunci când sunt eliberate.

Escapement - imită caracterul unui pian: dacă clapa nu este apăsată cu intensitatea potrivită, coarda nu vibrează și nu se produce niciun sunet.

Dinamica claviaturii - reacționează la diferite apăsări de taste, permițându-vă să controlați volumul. Cu cât sunt oferite mai multe trepte la dinamica pianului, cu atât sunetul pianului seamănă mai mult cu un pian adevărat.

Rezonanță amortizată - imită eliberarea pedalei drepte, corzile nu se amortizează de la mutarea și sunetele durează mult mai mult.

Optimizator stereofonic - atunci când sunt conectate căștile, acesta ajustează sunetul pentru a oferi un sunet spațial, ca și cum sunetul ar proveni direct din corpul instrumentului.

IAC (Intelligent Acoustic Control) - ajustează automat sunetul la volumul setat, astfel încât sunetele de bas și de acut să nu dispară chiar și la niveluri scăzute de volum.

Sunete de acompaniament și efecte – oferă un repertoriu de orgă, coarde, alămuri și multe altele pentru a interpreta orice stil de muzică.

de la 5 222,00 RON
2 oferte
5 999,00 RON
kytary.ro
Detalii
de la 2 150,00 RON
2 oferte
8 499,00 RON
kytary.ro
Detalii
de la 3 299,00 RON
3 oferte

Ghid de cumpărături cu Pian digital

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.