Cum să cumpărați un pian digital?

Vreți să cumpărați un pian, dar nu vreți să-i deranjați pe vecini? Poate că preferați funcțiile speciale, cum ar fi înregistrarea sau metronomul? Oricare ar fi motivul pentru care doriți să cumpărați un pian digital, fie că este un instrument pe care copilul dumneavoastră să învețe să cânte, fie că este doar un hobby, merită să vă uitați în jur, deoarece un instrument bun vă poate însoți timp de mulți ani.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

 • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
 • Cât costă astăzi un pian digital și care sunt caracteristicile fiecărui model?
 • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului sau claviaturii instrumentului sau opțiunilor de conectivitate?
 • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți neapărat?
 • Care sunt caracteristicile de securitate ale unui pian digital care pot preveni orice amenințare?

Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dvs!


Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de pian digital doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul dispozitiv.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă un pian digital.

Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Pian digital și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Cine va cânta la pian?

Prima întrebare, la care probabil nu este greu de răspuns: cine va cânta la pian? Pe lângă experiența muzicianului, luați în considerare și obiectivele (viitorului) pianist. Este discutabil dacă un începător are nevoie de un pian digital de calitate inferioară. Bineînțeles, în primele etape de practică, probabil că nu veți avea nevoie de prea multe efecte, dar complexitatea instrumentului vă va cuceri. Nu economisiți doar pentru că nu știți încă să cântați la pian.
Dacă sunteți începător, dar intenționați să vă îmbunătățiți cunoștințele pe termen lung, nu vă temeți să investiți mai mulți bani în cumpărarea unui pian. Nu trebuie neapărat să așteptați mult timp pentru progrese și s-ar putea să aveți nevoie în curând de mai multe clape decât vă așteptați. Un pian mai scump poate menține interesul copiilor pentru mai mult timp, datorită numeroaselor sale caracteristici. Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur cu privire la obiectivele dvs. viitoare, probabil că n-ați aprecia prea multe funcții suplimentare.

Veți transporta instrumentul dumneavoastră?

Dacă intenționați să mutați pianul la diferite evenimente, concerte sau alte încăperi, probabil că veți întâmpina cu timpul probleme cu un pian prea mare. Atunci când cumpărați un pian, ar trebui să luați în considerare, de asemenea, cât cântărește, cât de mare este și din ce material este făcut.
În consecință, gama este împărțită în două părți: piane digitale portabile și așa-numitele piane de cabinet, cu un sistem încorporat similar cu un pian acustic. Pianele portabile au o lățime mai mică și variază în înălțime și adâncime. De obicei, cântăresc în jur de 10 kg, ceea ce le face ușor de transportat, la nevoie.

De ce să cumpărați un pian?

Ultima întrebare, dar nu mai puțin importantă, este scopul utilizării. Sunteți în căutarea unui înlocuitor de pian acustic, cântați într-o trupă sau doriți să vă înregistrați propriile melodii? Dacă sunetul este cel mai important lucru pentru dvs. și nu aveți nevoie de funcții suplimentare, concentrați-vă pe polifonie și pe calitatea clapelor. Când vine vorba de lecțiile de pian ale copilului dvs., folosiți cea mai fidelă copie a instrumentului acustic, astfel încât copilul dvs. să nu simtă prea multe diferențe atunci când cântă acasă. Însă, cei care cântă într-o formație orchestrală sunt mai predispuși să folosească o serie de efecte speciale, efecte sonore, funcții de înregistrare etc.Cele mai importante aspecte

Preț
Tip
Procesor de sunet

Alți parametri importanți

Polifonie
Conectivitate
Accesorii

Noutăți despre care trebuie să stiți

Key off - simulează efectul de ecou, clapele (ca la un pian clasic) nu devin imediat silențioase atunci când sunt eliberate.

Escapement - imită caracterul unui pian: dacă clapa nu este apăsată cu intensitatea potrivită, coarda nu vibrează și nu se produce niciun sunet.

Dinamica claviaturii - reacționează la diferite apăsări de taste, permițându-vă să controlați volumul. Cu cât sunt oferite mai multe trepte la dinamica pianului, cu atât sunetul pianului seamănă mai mult cu un pian adevărat.

Rezonanță amortizată - imită eliberarea pedalei drepte, corzile nu se amortizează de la mutarea și sunetele durează mult mai mult.

Optimizator stereofonic - atunci când sunt conectate căștile, acesta ajustează sunetul pentru a oferi un sunet spațial, ca și cum sunetul ar proveni direct din corpul instrumentului.

IAC (Intelligent Acoustic Control) - ajustează automat sunetul la volumul setat, astfel încât sunetele de bas și de acut să nu dispară chiar și la niveluri scăzute de volum.

Sunete de acompaniament și efecte – oferă un repertoriu de orgă, coarde, alămuri și multe altele pentru a interpreta orice stil de muzică.

Să fiți precaut

Cum să evitați durerile de spate?

O poziție corectă este baza cântatului plăcut și fără probleme. Când se cântă la pian, de multe ori se uită de timp și nu se realizează că s-au petrecut mai multe ore în aceeași poziție. Pentru a vă asigura că organismul dvs. nu protestează în timp, urmați câteva sfaturi de bază care vor face ca timpul dvs. petrecut la pian să se desfășoare mai ușor și să vă simțiți mai confortabil din punct de vedere fizic:

 1. Țineți picioarele într-o poziție naturală, în dreptunghi, în fața corpului.
 2. Nu vă aplecați pe spate, dimpotrivă, fixați-vă pelvisul în timp ce cântați, apăsând ușor picioarele în pământ.
 3. Așezați-vă pe marginea scaunului, nu pe întreaga suprafață.
 4. Trageți umerii în spate, departe de urechi. În timpul jocului, umerii se încordează adesea, provocând dureri de gât.
 5. Lasă-ți cotul să atârne liber, astfel încât brațul să se relaxează și cântatul tău devine mai ușor.
 6. Dacă simțiți tensiune în orice parte a corpului după un timp, luați o pauză și efectuați câteva exerciții de relaxare.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama piane digitale care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal pian digital pentru Dvs., așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

 • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
 • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
 • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
 • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
 • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la care pian digital este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!