Calcator Polti

(4 produse)
 Filtrare

Puțini sunt cei care doresc să petreacă mai mult timp decât este necesar pentru a călca. Dacă călcați rar haine, nu merită să cumpărați un fier de călcat... Afișați mai multe

Parametrii

Performanță
Cu cât puterea este mai mare, cu atât mai repede fierul de călcat produce abur. Mai mult abur înseamnă că puteți călca hainele mai repede și cu mai puțin efort. O putere de 1400 W este considerată minimă, dar este ideal să cumpărați un model cu o putere de 2000 W sau mai mult.

Producția de abur
Producția de abur este exprimată în grame de abur emise pe minut. Acesta este cel mai important parametru pentru toate fiarele de călcat și aparatele de călcat cu aburi. Cantitatea de abur afectează în mod direct performanța de călcare a aparatului. Călcarea orizontală cu 40-50 g/min de abur îndreaptă marea majoritate a pliurilor, în timp ce călcarea verticală necesită aproximativ 100 g/min de abur. Pentru călcarea pliurilor încăpățânate, este utilă opțiunea de a crește puterea la 220-600 g.

Presiunea de abur
O valoare care joacă un rol în cazul fiarelor de călcat cu aburi care funcționează la presiune ridicată. Presiunile mai mari permit aburului să pătrundă mai ușor în țesătură. O presiune cu adevărat ridicată este considerată a fi de 6 bar sau mai mult.

Materialul tălpii de călcat
Calitatea fiarelor de călcat nu este determinată în primul rând de materialul aparatului, care la modelele retro este de obicei din plastic sau metal, ci de materialul suprafeței de călcat. Acesta ar trebui să fie un material durabil, neaderent, care să alunece ușor pe țesătură și să disipeze bine căldura.
Dacă suprafața de călcat este de calitate slabă, țesătura de călcat poate fi deteriorată pe măsură ce se uzează, iar durata de viață totală a fierului de călcat va fi redusă.

Talpă de călcat din aluminiu
Talpă de călcat din ceramică
Talpă de călcat din oțel inoxidabil
Talpă de călcat din teflon
Talpă de călcat din titan

Greutate
Cu cât cumpărați un fier de călcat mai greu, cu atât mai bine vă puteți netezi hainele fără a exercita presiune asupra lor. Dacă alegeți un fier de călcat cu aburi, nu uitați că greutatea nu ține cont de obicei de apa din rezervor.

Capacitatea rezervorului
Capacitatea mare a rezervorului este importantă, în special pentru modelele cu debit mare de abur. Cu cât intră mai multă apă, cu atât puteți călca mai mult timp dintr-o dată. Fiarele de călcat de călătorie au cel mai mic rezervor, cu o capacitate de 40-60 ml. Fiarele de călcat manuale cu aburi au un rezervor de aproximativ 300 ml, iar cele mai mari rezervoare, de 1600 ml, se găsesc la fiarele de călcat cu generator de aburi.

Oprire automată
Fierul de călcat se oprește automat atunci când nu este utilizat pentru o perioadă de timp.

Decalcificare
Fiarele de călcat cu sisteme de decalcifiere nu necesită utilizarea apei distilate. Apa de la robinet este suficientă și elimină nevoia de curățare. Pe termen lung, puteți economisi la achiziționarea de apă distilată.

Detectarea materialului
Reglează automat temperatura și presiunea aburului în funcție de materialul cu care intră în contact.

Anti-picurare
În special pentru modelele cu aburi, unde există riscul de condensare și de picurare a aburului.

Auto-curățare
Aceasta este, în principiu, o funcție care permite spălarea eficientă a rezervorului. Acesta încălzește apa din interior până la temperatura maximă, pe care o puteți apoi goli pur și simplu. Cu toate acestea, decalcifierea necesită o funcție specială de decalcifiere.

Aburire verticală
Fiarele de călcat cu această funcție pot, de asemenea, să calce hainele pe verticală. Acest lucru necesită o putere de abur mai mare, care ar trebui să fie de cel puțin 100 g de abur pe minut.

Ionizator
Aceasta este o funcție foarte avansată care permite fierului de călcat să producă un abur mai fin care pătrunde mai adânc în structura țesăturii.
Pentru o călcare perfectă a zonelor greu accesibile, o caracteristică utilă este aburire din vârf, care, ca și restul suprafeței de călcat, are găuri prin care se eliberează aburul.

Modul Eco
Atunci când este comutat în modul ecologic, fierul de călcat utilizează cu până la 20% mai puțină energie. Ideal pentru cei care calcă mult, dar vor să economisească bani.

Fiare de călcat de voiaj
Puteți cumpăra mini-fiare de călcat pe care să le luați cu dvs. ori de câte ori plecați.

999,00 RON
cel.ro
Detalii
1 614,00 RON
cel.ro
Detalii
416,80 RON
mallbg.ro
Detalii
273,50 RON
mallbg.ro
Detalii

Ghid de cumpărături cu Masina de calcat

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.