Instrumente de măsurat CEWAL

(2 produse)
 Filtrare
Producător

Detectoarele de metale utilizează inducția electromagnetică pentru a indica și detecta prezența metalelor în apropiere. Un astfel de aparat este utilizat nu... Afișați mai multe

Parametrii

Lungimea brațului
Deși lungimea brațului poate fi reglată, de obicei, cu ajutorul unui mecanism de prindere cu arc, vă puteți alege detectorul de metale hobby în funcție de acest parametru. Brațele mai scurte sunt, în general, adaptate pentru a fi utilizate de copii și adulți de statură mai mică. Ca alternativă, puteți cumpăra un detector de metale destinat celor mici.

Greutate
Este important să țineți cont și de faptul că veți purta detectorul de metale în mână pe toată durata utilizării, așa că trebuie să căutați un aparat cât mai ușor posibil. Greutatea nu are niciun efect asupra funcției sale, dar are un impact semnificativ asupra confortului. Greutatea detectorului este cel mai des de 2 kg.

Sursa de alimentare
Detectoarele de metale sunt și ele clasificate în funcție de tipul de alimentare cu energie electrică:
Baterie - trebuie să aveți la îndemână o baterie de rezervă.
Acumulator - acumulatorul trebuie încărcat în mod regulat.
Cablu USB - detectorul poate fi încărcat cu ușurință cu ajutorul unui cablu USB standard care se conectează la o priză de perete.

Tipul de bobină
Fiecare senzor include, de asemenea, o bobină (rezistentă la apă în cazul senzorilor concepuți pentru apă). Bobina sau sonda este utilizată pentru a evalua semnalele recepționate și poate fi de următoarele tipuri:
Concentrice - au un câmp de detecție și o adâncime de detecție mai mari; foarte sensibile, dar precizia este redusă în cazul solurilor saturate cu minerale.
Bobine mono - numai pentru așa-numitele detectoare de metale cu inducție de impulsuri.
Bobine DD - pot identifica un obiect în sol mineralizat sau în apă sărată; mai puțin precise.
Bobine duble - performanță ridicată la adâncimi mai mari.

Frecvență
Frecvența este setată în funcție de ceea ce doriți ca detectorul de metale să găsească:
3-4 kHz - pentru căutarea obiectelor aflate la mare adâncime
Până la 8 kHz - poate fi folosit pentru a căuta obiecte mici și mari
Până la 19 kHz - utilizat în principal de cercetătorii experimentați pentru a găsi bijuterii
Până la 25 kHz - poate găsi chiar și cele mai mici obiecte
Până la 48 kHz - poate găsi chiar și bucăți mici de aur

Există, de asemenea, așa-numiții senzori multifuncționali, care utilizează mai multe frecvențe în același timp. Însă aceste detectoare sunt folosite doar de vânătorii de comori și arheologii profesioniști.

de la 69,00 RON
2 oferte
65,00 RON
panourisolare365.ro
Detalii

Ghid de cumpărături cu detector de metale

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.