vidaXL Grătar cu afumătoare 2-în-1 Kamado, negru, 56 cm, ceramică (316093)

1 077,85 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
comfy.shoponshopoff.com
 

vidaXL Gratar cu afumatoare 2-in-1 Kamado, negru, 56 cm, ceramica (316093)

1 368,89 RON
In stoc
spre magazin »
orlandokids.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 077,85 RON

Descrierea produsului
Acest grătar din ceramică Kamado folosește cărbune sau lemn pentru combustibil și are o grilă mare de gătit, cu un diametru de 26,5 cm. Mini grătarul Kamado este perfect pentru grătar, coacere, afumare, gătit sau pur și simplu pentru a vă menține alimentele calde.

Grătarul din ceramică are un capac cu balamale foarte robust, cu aerisire, și un termometru încorporat. Datorită aerisirii stratificate, puteți controla cu ușurință atât fluxul de aer, cât și temperatura. Ceramica de înaltă calitate, cu finisaj exterior lustruit și cu gropițe, este durabilă și plăcută din punct de vedere estetic. Face procesul de gătit unic, adăugând aromă mâncării, menținând-o în același timp excepțional de fragedă! Picioarele din oțel inoxidabil vopsite electrostatic adaugă o stabilitate suplimentară grătarului.

Ideal pentru a găti o gamă largă de alimente, cum ar fi burgeri, pește și coaste, acest grătar Kamado vă oferă dvs. și prietenilor dvs. , distracție la grătar!
Culoare: Negru
Material: Ceramică cu exterior lustruit și cu gropițe, oțel vopsit electrostatic
Total înălțime: 56 cm
Diametru exterior: 31 cm
Diametrul plăcii grătarului din oțel inoxidabil: 26,5 cm
Termometru încorporat, pentru o temperatură cuprinsă între 0° C și 450° C
Balama cu arc
Aerisire din oțel inoxidabil

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.