vidaXL.ro

vidaXL.ro
Denumirea firmei
vidaXL Marketplace Europe BV
Anul fondarii:
2006
Facebook:
4
1428
585
288
216
246
Despre noi
VidaXL este un retailer internațional unde poti găsi orice ai nevoie pentru proiectele tale pentru casă, gradină, garaj si DIY. Conceptul nostru se bazează pe oferirea unei game largi de produse care ajuta oamenii sa “trăiască pe picior mare cu putin!” Folosind soluții simple și ieftine care nu afectează negativ calitatea produselor, suntem in măsura să facem produsele noastre cât mai accesibile posibil pentru cât mai mulți oameni. Toate procesele, de la crearea produsului la cumpărare, marketing & vânzare, logistica și serviciu clienți, sunt in controlul nostru. În felul acesta menținem controlul asupra funcționalității, calității si costului produselor noastre.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: e-paymant
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre vidaXL.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
51.7 %
21.2 %
10.4 %
7.8 %
8.9 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am comandat in data de 18 decembrie 2021 un tapet Gri Deschis.. am primit in ianuarie 2022 alta culoare.. am asteptat sa primesc culoarea corecta pana astazi 18 ianuarie... am primit ceea ce returnasem.. gri inchis spre negru.. iar pe facebook mi au raspuns sa actionez cum consider eu favorabil.. foarte obraznici.. nu au nr telefon contact

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat 2 comode, care au ajuns deteriorate rău, am făcut retur de 3 săptămâni și încă nici acum nu am primit banii! Nu recomand!

 
Părerea Cumpărătorului

Bună ziua, am comandat de la Dvs un fotoliu rabatabil cu roti. Totul a fost impecabil, de la produsul în sine care a sosit ambalat cu multă grijă și cu toate piesele necesare la îndemână, pana la livrarea sa de către firma de curierat DPD, al cărei curier a fost " jos pălăria "!
Felicitări curierului, felicitari firmei și felicitari VidaLX ptr modul de comunicare.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un topper cu dimensiunile de pe site-ul lor de 160x200 si a venit un topper de 145x200, nu l-am putut folosi, evident, asa ca am dat retur. Problema este ca nu au customer support in Romania decat prin email, si vorbesti cu niste roboti care iti transmit mailuri autogenerate. Mi-a luat cam 1 luna sa imi recuperez banii, dar i-am recuperat eventual.

 

vidaXL.ro (2 săptămâni)

Stimate Client,
Vă multumesc pentru feedback-ul dumneavoastra, acesta ne ajută să ne îmbunătățim serviciile și articolele. Îmi pare rău pentru inconveniența suferită cu produsul comandat și vă asigurăm că nu a fost intenția noastră să vă dezamăgim așteptările.
Pentru a verifica situația mai detaliat vă rugăm să ne transmiteți detalii despre comandă la adresa de email webservice@vidaxl.ro cu mențiunea despre recenzia dumneavoastră.
Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare.
O zi frumoasa,
vidaxl

Părerea Cumpărătorului

Nu stiu ce a fost in capul meu sa comand produse pe pe acest site , am achizitionat 2 suporti pt cd-uri din mdf sau ce este si pot sa spun cu mana pe inima ca nu am mai vazut asa mobilier din anii 90 nu se imbina, raman distante , materialul ciupit pe la toate colturile iar canturile par a fi lipite cu fierul de calcat !
Pacat ca nu pot pune si poze ! !!
In concluzie , nu cumparati n

 

vidaXL.ro (2 săptămâni)

Stimate KTL,
Vă multumesc pentru feedback-ul dumneavoastra, acesta ne ajută să ne îmbunătățim serviciile și articolele. Îmi pare rău pentru inconveniența suferită cu produsul comandat și apreciez că ne-ați adus la cunoștință această problemă.
Voi face tot posibilul în vederea soluționării acesteia.
Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare.
O zi frumoasa,
Isabella vidaxl

Părerea Cumpărătorului

O firma jalnica , am comandat un glob bar in valoare de 780 ron , si a venit un produs de proasta calitate
Am incercat si inca incerc sa fac de 3 saptamani retur si ma tot amana , prin diverse mesaje pe mail , am facut si reclamatie la A pc . Nu cred ca voi recupera banii ....

 

vidaXL.ro (2 săptămâni)

Stimate Client,
Vă multumesc pentru feedback-ul dumneavoastra, acesta ne ajută să ne îmbunătățim serviciile și articolele. Îmi pare rău pentru inconveniența suferită cu produsul comandat și vă asigurăm că nu a fost intenția noastră să vă dezamăgim așteptările. Pentru a soluționa problema întampinată vă rugăm să ne transmiteți detalii despre comandă la adresa de email webservice@vidaxl.ro.
V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata in vederea soluționării acesteia si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si astept cu mare interes raspunsul dumneavoastra.
Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare.
O zi frumoasa,
vidaxl

Părerea Cumpărătorului

Acum 5 zile am comandat 2 noptiere și au sosit, impecabil ambalate și fără nici o avarie! Cred că veneau și mai repede, dar a fost weekendul la mijloc. Iar firma de curierat și șoferul care a livrat coletul, sunt fără reproș, șoferul foarte cumsecade, deși era noapte deja și presupun că era rupt de oboseală a vrut să urce cu coletul (greu! )până la etajul 4(nu avem. lift). Felicitări și

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un pat care intr un final nu mi a mai ajuns . Pe lângă faptul că nu au nici un numar de contact , după ce am trimis 3 email uri , am primit un raspuns prin care mi s a spus că produsul s a pierdut pe traseu si sa plasez o altă comanda .
Din punctul meu de vedere este o firma cel putin suspecta
NU RECOMAND ! !! !!

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat acum 4 zile un covoraș pt brad și niște huse de scaun cu Moș Crăciun , nu știu ce se întâmpla dc nu ai ajuns pana acum și nici măcar un email s au sms când ajung s au dacă mai ajung …. Mai aștept mâine și dacă nu primesc nimic o sa comand din alta parte …. Îmi pare rău vidaxl , am avut o părere buna dar din păcate mi am schimbat părerea …

 
ivv

Am luat un produs care avea mai multe opțiuni de dimensiune, am selectat ce doresc și a venit ce trebuie. Timpul de așteptare fost mic, ca la alte companii mai mari.