vidaXL.ro

vidaXL.ro
Denumirea firmei
vidaXL Marketplace Europe BV
Anul fondarii:
2006
Facebook:
4
1392
580
283
212
222
Despre noi
VidaXL este un retailer internațional unde poti găsi orice ai nevoie pentru proiectele tale pentru casă, gradină, garaj si DIY. Conceptul nostru se bazează pe oferirea unei game largi de produse care ajuta oamenii sa “trăiască pe picior mare cu putin!” Folosind soluții simple și ieftine care nu afectează negativ calitatea produselor, suntem in măsura să facem produsele noastre cât mai accesibile posibil pentru cât mai mulți oameni. Toate procesele, de la crearea produsului la cumpărare, marketing & vânzare, logistica și serviciu clienți, sunt in controlul nostru. În felul acesta menținem controlul asupra funcționalității, calității si costului produselor noastre.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: e-paymant
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre vidaXL.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
51.8 %
21.6 %
10.5 %
7.9 %
8.3 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

E mult o stea! Mi am comandat un pavilion 4x4, tevile sunt atat de subtiri incat la prima adiere de vant a cazut. Si bineînțeles nu raspunde nimeni la unucul numar de telefon.. O mare țeapă! Dar nu ma opresc aici o să merg cat de departe sa inchidem site-ul asta care isi bate joc de oameni!

 
Părerea Cumpărătorului

Azi am primit coletul cu un pavilion de gradina 297/256/178, dintr-o tabla foarte subțire , fără a conține un plan de montaj și fără holtzsuruburi pt asamblare .
Am dat telefon la unicul nr pt asistenta tehnica la orele 16, 09 , in intervalul orar transmis ca se poate asista tehnic ( orele 15-18 ) și zadarnic , îmi răspundea un robot obosit .
Recomand riteilerului eMAG , sa nu mai co

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat 4 casute din tabla de otel galvanizat - e drept - mult cam subtire....
Au ajuns in stare buna si aproape complete in partile esentiale (cateva holsuruburi mici lipseau dar am avut mai multe mari).
Unele gauri nu corespundeau dar poti improviza.
Am 2 sfaturi:
Nu comandati daca nu aveti rabdare la asamblare. E ca un puzzle complicat.
In final, insa arata foarte frumo

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat de la ei prin emag sa fiu mai sigur si totul a fost ok. Schimbator de caldura piscina cca 980 lei livrat direct de prin Bulgaria.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat Oglindă cu LED de baie cu senzor tactil și afișaj oră, 80x60 cm iar coletul a venit fara posibilitatea deschiderii la livrare. Noaptea mintii : este oglinda, un produs fragil si nu pot verifica produsul ? ??

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un ansamblu mic pentru pisici. Nu are deloc stabilitate, se răstoarnă la cea mai mică atingere, e de proastă calitate. Sunt foarte dezamăgită.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat separat suport pantofi si separat suport haine.
Livrarea a fost de fiecare data corecta, in termen de trei zile lucratoare.
Produsele au fost corecte si conform descrierii de pe site.
Multumesc.

 
Părerea Cumpărătorului

Doresc sa fiu corect, am cumparat 2 suporti cu role prelungitor de tamplarie cod 140162, am dat comanda pe data de 12. 02. 2021 si au ajuns astazi, 18. 02. 2021 fara probleme de transport sau ambalaj. Suportii sunt de nota 9(din10) ,iti faci treaba cu ei, mici defecte reparabile(o rola nu se invarte, este blocata) ,in final, la pretul platit, ma declar multumit si recomand atat suportii

 
Părerea Cumpărătorului

Sunt un om fericit(? )
Dupa doua luni de la comanda si respectiv plata unui suport tv pe care l-am returnat imediat dupa ce l-am primit, azi mi-au intrat banii in cont. Am returnat coletul pentru ca cele 4 piese principale erau incompatibile si faceau parte din modele diferite de suport. Intre timp Vidaxl a folosit o sumedenie de strategii birocratice(imi cereau repetat date

 
Părerea Cumpărătorului

Nu cumpărați de la vidaXL !
Oamenii ăștia își bat joc în mod constant de clientii lor, trimițând produse de proastă calitate, defecte sau deteriorate, pentru ca, ulterior, să refuze returnarea banilor sau schimbul produselor.
Detaliez ultima pățanie: comand mobilier de 2400 lei. Vine ud și mucegait. Vad asta abia după ce il scot, stinghie cu stinghie dintr- o folie. Nu din cutie, nu