ETA 515490000 Fierbator

ETA 515490000

Ofertele pentru produsul

 

ETA 5154 90000 Fierbător cu regulator de temperatura 2200 W 1.7 l argint (ETA515490000)

259,53 RON
+ 14,28 RON costul livrarii
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
ipon.ro
 

Eta 515490000 FILTRUL DE APĂ CU CONTROL DE SIGILARE CĂLDURĂTOARE (515490000)

267,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 259,53 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse ETA: ETA Fierbator

Concept RK-4140 Fierbator de la 108,23 RON Concept RK-4140 Optimum CJ-3002 Fierbator 0,00 RON Optimum CJ-3002 Eldom C510C Lumi Fierbator de la 111,35 RON Eldom C510C Lumi Eldom C520 LUX Fierbator de la 124,07 RON Eldom C520 LUX
Descrierea produsului
Material exterior Sticla
Fara fir Da
Posibilitatea rotirii canii cu 360 grade  Da
Element de incalzire ascuns  Da
Protectie impotriva supraincalzirii Da
Temperatura ajustabila Nu
Vizor pentru nivelul apei Da
Deconectare automata Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Ceainicul electric eta crystela digi ii este ideal pentru prepararea unei varietăți de ceaiuri, băuturi instant, terciuri sau mâncare pentru copii. controlul intuitiv al mânerului facilitează setarea temperaturii dorite. alegeți cu ușurință între 50, 70, 80, 90 și 100 °c. acest lucru previne ca apa prea fierbinte să vă deterioreze ceaiul verde, de exemplu, sau evită așteptarea îndelungată pentru ca terciul de dimineață să se răcească înainte de a putea începe să mâncați. în plus, încălzirea apei este foarte rapidă datorită puterii de intrare de 2200 w, iar capacitatea generoasă vă permite să încălziți până la 1,7 litri de apă odată. astfel, puteți pregăti un ceai pentru întreaga familie în câteva minute. funcții inteligenteceainicul se oprește automat atunci când atinge punctul de fierbere sau temperatura setată. sistemul triplu de siguranță asigură activarea blocării de siguranță în cazul supraîncălzirii, al lipsei de apă în ceainic sau în cazul în care ceainicul este îndepărtat de pe suport. de asemenea, puteți utiliza funcția keep warm, care menține apa la temperatura setată. funcționarea ceainicului este însoțită de semnale luminoase și sonore. datorită semnalului de apă cu două fețe, nu contează cum întoarceți ceainicul. utilizare comodăceainicul are un capac ușor de deschis cu un buton pe mâner. fierbătorul include, de asemenea, un filtru pentru a preveni acumularea de calcar în apă. datorită elementelor de încălzire ascunse sub baza plată din oțel inoxidabil, nu există riscul de înfundare, iar forma rotunjită și ușor accesibilă facilitează, de asemenea, întreținerea suprafeței. baza ascunde apoi spațiul necesar pentru a înfășura banda de alimentare. ceainicul este, de asemenea, echipat cu un conector strix de înaltă calitate pentru o funcționare confortabilă și o durată de viață lungă.
.
. caracteristici:
temperatură de încălzire a apei reglabilă la infinit 50, 70, 80, 90, 100 °c (ideală pentru ceai verde, băuturi instant sau gustări, mâncare pentru copii etc. ). )50 °c = terci pentru bebeluși, 70 °c = ceai verde, 80 °c = ceaiuri albe, 90 °c = ceaiuri oolong, cafea, băuturi instant, supe, 100 °c = ceaiuri negre, funcția keep warm pentru a menține temperatura apei la temperatura setatăîncălzire rapidă a apeisistem de oprire automată atunci când este atins punctul de fierbere sau temperatura setatăsistemul de siguranță triplă asigură activarea siguranței în caz de supraîncălzire, mers în gol sau atunci când ceainicul este îndepărtat de la bazăindicarea luminoasă și sonoră a funcționării ceainicului, inclusiv indicarea colorată a temperaturii setateelementul de încălzire ascuns sub baza plată din oțel inoxidabil, pentru o întreținere ușoarăbucșă centrală pentru instalarea ușoară a fierbătorului pe bazăfiltrul pentru prevenirea depunerilor de calcar în apădeschiderea ușoară a capacului cu ajutorul unui buton din mânerslot în bază pentru înfășurarea cablului de alimentareîntreținerea ușoară a suprafeței datorită părților rotunjite și ușor accesibile ale fierbătoruluidate tehnice:
putere: 2200 wccapacitate: 1,7 lindicator de volum de apă: dabază: conexiune centrală - 360°tip de încălzire: serpentină de încălzire ascunsă - fund platcontrolul temperaturii: dacontrolul temperaturii: dafloare: niciunulmaterial: sticlăculoare: sticlăretro: nuafișaj digital al temperaturii: daperete duble: nulățime: 22 cmînălțime: 25,5 cmprofunditate: 15 cmdimensiuni ambalaj lățime: 22 cmdimensiuni ambalaj înălțime: 23,5 cmdimensiuni ambalaj adâncime: 18 cm

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.