TOLSEN TOOLS 79609 Aspirator, masina de curatat

TOLSEN TOOLS 79609 Aspirator, masina de curatat

1 644,00 RON

Ofertele pentru produsul

 

Tolsen Aspirator umed uscat 2000W 70L 79609 (79609)

1 644,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
timoshop.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 644,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse TOLSEN TOOLS: TOLSEN TOOLS Aspirator, masina de curatat

Nilfisk Viper CAR 275 (50000209) Aspirator, masina de curatat de la 2 958,00 RON Nilfisk Viper CAR 275 (50000209) Klarstein IVC-50 Aspirator, masina de curatat de la 1 018,00 RON Klarstein IVC-50 Euromac 2070 Aspirator, masina de curatat 1 950,00 RON Euromac 2070 Klarstein Reinraum 2000W Aspirator, masina de curatat de la 1 123,00 RON Klarstein Reinraum 2000W
Descrierea produsului
Stocarea prafului  In rezervor
Tip aspirator  Masina de curatat
Alimentare Din retea
Putere 2000 W

Stocarea prafului

Capacitate colectare 70 liter

Funcţii

Curatare uscata Da
Curatare umeda Da
Filtru HEPA  Da
Aspirator filtrare prin apa Nu
Putere reglabila de aspirare Nu
Aspirator de mana detasabil Nu

Alte caracteristici

Capacitate Umedă 70 litri
Lungime cablu 2.3 m
Reglare cablu Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Aspirator 2x1000 W, 70 L, Tolsen FX Force Xpress, Industrial - Tolsen  Această unitate de aspirare cu dublă putere este proiectată pentru a face față oricăror provocări de curățare. Aparatul de aspirare Tolsen are o putere de intrare de 2x1000W, tensiunea nominală de 220-240V și frecvența de 50/60Hz, cu un motor cu fir de cupru și un rezervor din oțel inoxidabil cu o capacitate de 70 litri. Acest aparat de aspirare are o capacitate de aer de 3m³/min și o presiune de vid de 18KPa.  Aparatul este dotat cu un furtun flexibil de 2,5 metri, două tuburi metalice, două perii pătrate de 40cm, o filtrare cu burete, o perie rotundă, o gură mare plană și un cartuș columnar pentru o eficientă ridicată în curățarea suprafețelor de praf și murdărie. Această unitate de aspirare poate fi utilizată atât pentru curățarea uscată, cât și pentru cea umedă. Are un cordon de alimentare total de 2,3 metri și un filtru HEPA pentru a asigura o filtrare mai bună a aerului.  Această unitate de aspirare este omologată CE și este livrată într-un ambalaj de carton colorat pentru depozitare și transport ușor.   Caracteristici:  
  • Putere de intrare: 2x1000W
  • Tensiune nominală: 220-240V
  • Frecvența: 50/60Hz
  • Motor cu fir de cupru
  • Rezervor din oțel inoxidabil
  • Capacitatea de praf: 70L
  • Capacitatea de aer: 3m³/min
  • Presiune de vid: 18KPa
  • Furtun flexibil de 2,5 metri
  • Două tuburi metalice
  • Două perii pătrate de 40cm
  • Filtrare cu burete
  • Perie rotundă
  • Gură mare plană
  • Cartuș columnar
  • Cordon de alimentare total de 2,3 metri
  • Filtru HEPA
  • Curățare umedă și uscată
Vă prezentăm linia de scule electrice Tolsen FX Force Xpress - partenerul perfect pentru toate proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale! Cu tehnologia sa inovatoare și calitatea excepțională, această linie de scule electrice este concepută pentru a vă ajuta să finalizați rapid și eficient lucrările. Fie că sunteți un profesionist cu experiență sau abia începeți aventura dvs. de bricolaj, veți aprecia puterea și versatilitatea liniei FX Force Xpress. De la ciocane rotopercutoare și unelte pentru tăierea metalului, până la ferăstraie circulare și multe altele, aceste scule sunt construite pentru a dura și proiectate pentru a face față celor mai dificile sarcini cu ușurință. Cu linia FX Force Xpress, veți beneficia de caracteristici precum baterii de înaltă calitate care oferă putere de lungă durată, design ergonomic care reduce oboseala și tensiunea, precum și inginerie de precizie care asigură acuratețea și fiabilitatea. În plus, cu o gamă de accesorii și atașamente disponibile, puteți personaliza sculele pentru a se potrivi nevoilor și aplicațiilor dvs. specifice. Așadar, de ce să așteptați? Experimentați puterea și performanța Tolsen FX Force Xpress astăzi și aduceți proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale la nivelul următor!

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.