TimoShop.ro

TimoShop.ro
Denumirea firmei
SC Cimpan Cv Impex SRL
Anul fondarii:
2012
Adresa:
405300 Gherla, Str. Avram Iancu nr.2 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
07313756366
Fax:
0264248548
5
4
0
0
0
0
Despre noi
Timoshop activează pe piata de retail fiind proprietatea a SC Cimpan CV impex SRL, fiind prezenți pe piața de electrice, electro casnice si a instalatiilor din 1999. Încă de la înființare ne-am propus să devenim o companie dinamică şi flexibilă care să ajute clienţii să gaseascaa cele mai bune produse pentru gospodaria lor.

Pentru a asigura calitatea soluţiilor oferite, Timoshop și-a propus să promoveze doar produsele celor mai importante branduri de pe piață. Produsele oferite de către noi, pot acoperi problemele și provocările continue cu care se confruntă clienti nostri in alegerea necesitatilor unei gospodari sau afaceri.

Detalii contact

Adresa sediu: Str. Dumbravei nr.55

Telefon Vanzari: 0722.739.747
Telfon persoana de contact 2: 0722.739.747
Adresa Depozit: Gherla, Str. Avram Iancu Nr.2

Fax: 0264 248 548
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre TimoShop.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile

Am achizitionat o surubelnita electrica.
Livrarea s-a facut imediat, iar ulterior am primit factura fiscala prin firma de curierat. Recomand cu toata increderea !

 

Foarte multumita! Produsul a ajuns in timpul in care mi-a fost promis, cu firma de cuierat. pretul afisat a fost cel final, si am platit totul la livrare!

 

Am fost foarte multumita de produs, domnul care m-a servit a fost foarte amabil, si am avut produsul a doua zi (sambata! ). Recomand!

 

Foarte multumit sunt de timoshop. ro. In nici jumatate de ora de la plasarea comenzii am fost sunat pentru confirmarea stocului. Am comandat o combina frigorifica marti si miercuri deja a fost la mine in casa. Foarte seriosi! Preturi foarte bune comparativ cu alte site-uri de vanzari online.

 
^