evoMAG.ro

evoMAG.ro
Denumirea firmei Evolution Prest Systems SRL
Anul fondarii: 2005
Adresa: 030302 Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 251-253 (Punct de preluare)
Web: http://www.evomag.ro
Email: vanzari@evoMAG.ro
Tel.: 0372173600
4
După 43 păreri
26
4
1
1
11
Despre noi
Cel mai bun raport calitate/pret si informatii complete al laptop-urilor din Romania si al optiunilor/accesoriilor/serviciilorcomplete ce se alatura acestora.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Fax
E-mail
Prin telefon
Modalitati de plata: Finantare in Leasing
Finantare in Rate
e-paymant
Transfer bancar
Numerar
Modalitati de livrare: Mesagerie rapida
Serviciu de curierat
Personal, de la sediul magazinului

Spune-ţi părerea despre evoMAG.ro!

1
         
2
3
4
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
73 %
12 %
6 %
6 %
2 %
Toate părerile

Am comandat o tableta cu o reducere de 150 lei cand am primit-o era o tableta resigilata. nu avea folie de protectie urme de uzura un pixel blocat rosu internetul mergea cu 0, 68 Mbps din 20Mbps, se bloca , imi aparea sigla android....... . Am returnat-o si am luat in schimbul ei o alta tableta la acelas pret insa nu la oferta . De data asta sunt multumit de produs insa ambalajul origina

 

Am cumparat HTC desire 816 dual si dupa o luna de folosire, telefonul a inceput sa se restarteze fara motiv.
La-m dat la reparat la garantie si dupa aprox 14 zile mi-au dat banii inapoi ceea ce consider ca este ok.

 

Eu am cumparat un mouse Segotep V130. L-am folosit si mergea cu intreruperi. De multe ori chiar aprindeam PC-ul si nu mi-l recunostea, trebuia sa scot firul si sa il bag iar in USB. Am incercat un mouse pe care il am de 2 ani sa vad daca nu cumva e problema de la placa de baza.

- 19. 12. 2013: l-am dus la service;
- 6. 01. 2014(4 zile intarziere) primesc sms ca a fost reparat;

 

AM LUAT MARFA DE MULTI BANI DE LA EVOMAG SI TOTUL A FOST OK, INSA SUNT SI RECLAMAGII DE PROFESIE CARE DACA CUMPARA UN CUI SE PLANG DE CAPUL PATRAT , FAPTUL CA EVOMAG SE DEZVOLTA IN MAI MULTA TARI SPUNE MULT DESPRE CALITATEA SERVICIILOR BUNE PE CARE LE PRACTICA.

 

Pentru mine au fost foarte seriosi. Am comandat un laptop in valoare de 3. 400 lei si cand mi-a ajuns acasa am constatat ca nu era ceea ce m-am asteptat. L-am trimis inapoi si mi-au returnat banii. Am mai avut inainte o comanda la ei, un dvd player portabil si a fost totul ok.

 

Sunt neseriosi total! Am cumparat un Iphon5 de la ei. Aflandu-se in perioada de garantie l-am retrimis catre ei si de 1 luna se afla in service. Povestea lor este ca serviciul apple trebuie sa schimbe aparatul. Nimic mai adevarat, insa au depsit cu 15 zile termenul limita de solutionare a garantiei. O firma care se respecta iti schimba aparatul automat si asteapta ei serviciul apple. Cei

 

Am comandat un Samsung Galaxy S4 mini dual sim (i9192) si a ajuns repede. Comandat vineri, ajuns luni de la furnizor (vineri nu era in stoc).
Am primit ce am comandat, doar ca telefonul a venit cu incarcator pentru SUA si am primit un adaptor pt prizele europene, dar de foarte proasta calitate...
Continutul cutiei, in regula. A venit cu sigiliu dar sper sa fie cel de la Samsung pentr

 

EVOMAG – nu respecta termenii de garantie
EvoMAG – un magazin care nu-si repecta conditiile de garantie,
Pentru a evita ca alti clienti sa pateasca la fel ca mine.
iata, pe scurt, faptele:
- pe 15. 07 am reclamat ca tableta ipad cumparata de la Evomag si aflata in garantie nu mai raspunde la comenzi pe o anumita parte a display-ului – si am lasat-o la service Evomag; am primit un

 

Buna ziua,

doresc sa semnalez o problema legata de EvoMAG - un magazin care nu-si repecta conditiile de garantie, pentru a evita ca alti clienti sa pateasca la fel ca mine.

- pe 15. 07 am reclamat ca tableta ipad cumparata de la Evomag si aflata in garantie nu mai raspunde la comenzi pe o anumita parte a display-ului - si am lasat-o la service Evomag; am primit un proces verbal.

 

AM CUMPARAT f multe produse de la evoMAG, DAR nu am avut probleme cu nici un produs, f promti si ma declar multumit!

 
evoMAG.ro
Adresa: 030302 Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 251-253
Hartă » | Localizare »
Telefon: 0372173600
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
evoMAG.ro
030302 Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 251-253
^