Înregistrare

Am citit şi sunt de acord cu condiţii de utilizare.
Înregistrare

Am uitat parola

Trimite

Intrare în Centrul de clienţi

Intrare
Încă nu aveţi cont? Înscrieţi-vă
Nu reuşiţi să intraţi? Cereţi parolă nouă.
Vă rugăm să citiţi următoarele:

Au scris despre noi

Ana Mihailescu
Marketing Manager
Kelion Online
Concept SRL


Colaboram cu portalul Compari.ro inca de la lansarea site-ului MediaDOT in 2006. De-a lungul anilor, Compari.ro a devenit unul dintre cele mai bune si corecte comparatoare din mediul online romanesc. Ne bucuram ca am reusit sa mentinem si sa crestem acest parteneriat pe parcursul a mai mult de 9 ani!

Mihai Patrascu
Director General
Evolution Prest
Systems S.R.L.


Suntem înregistraţi în portalul compari.ro de foarte mult timp si în baza experienţei de până acum Compari.ro ne oferă unul dintre cele mai bune servicii din punct de vedere preţ-valoare. Statisticile noastre arată că vizitatorii care ne accesează prin Compari.ro ajung la noi cu intenţie clară de cumpărare. Sperăm că vom colabora cu succes şi pe termen lung.

Catalin Ghinea
Director
Alian Int Consulting Srl

Promovarea este un punct de incercare pentru orice start up, in special in domeniul comertului electronic. Colaborarea cu Compari.ro a inceput din nevoia constientizata de a ajunge repede si direct la cumparatorul final. Asta a fost acum 6 ani. Acum vorbim de o certitudine, bazata pe statistici de vanzare si pe feedback-ul inregistrat de la vizitatori. Este mai usor cand gasesti parteneri de incredere!

Programul Magazin de Incredere
1
2
3

Listarea produselor Dvs. pe www.compari.ro

Site-ul compari.ro este un ghid online care face conexiunea între cumpărători şi magazinele online.
Cumpărătorul - cu ajutorul catalogului nostru în continuă dezvoltare – poate găsi uşor şi rapid produsele dorite.

Cât costă listarea produselor pe compari.ro?

Listarea produselor pe paginile noastre este gratuită, expunerea bannerului compari.ro de 88x31px este obligatorie.

Logica noului sistem de costuri per click face o conexiune intre gama de produse si pretul acestora. Costurile per click de baza sunt stabilite in functie de departamentul si categoria din care face parte produsul alaturi de pretul la care este vandut. Lista actuala de preturi o gasiti accesand tab-ul "Preturi".

Codul bannerului
de 88x31px
Ghidul tau autentic de shopping.

Deveniţi partenerul nostru!

Ca să vă puteţi înregistra în sistemul nostru pe pagina compari.ro/admin trebuie să îndepliniţi următoarele condiţii:

  • să deţineţi un magazin online
  • să puteţi oferi factură lângă produsele vândute (să aveţi cod fiscal intracomunitar valid şi cod unic de înregistrare),
  • să aveţi date de contact valide, număr de telefon şi adresă de e-mail
  • să puneţi la dispoziţia noastră lista produselor (feed) conform cerintelor noastre. Cerinţele despre feed pot fi vizionate aici
  • să asiguraţi transport pe teritoriul ţării.

Ne rezervăm dreptul de a refuza lista produselor dacă conţine produse folosite, reînnoite sau lista nu îndeplineste cerinţele enumerate la meniul Încărcarea produselor!

INREGISTRARE

Dacă îndepliniţi condiţiile de mai sus vă puteţi înregistra în sistemul compari.ro pe aceasta pagina. Apariţia pe site este condiţionată de credit pozitiv. Iar pentru listarea produselor pe compari.ro vom avea nevoie de un fişier cu datele produselor (feed). Pentru descrierea formatului şi conţinutul fişierului accesaţi link-ul următor: Încărcarea datelor

În centrul de clienţi puteţi verifica zilnic statisticile şi cheltuielile. Soldul se poate încărca prin sistemul PayPal sau prin transfer bancar.
Sistemul de filtrare de mai multe nivele integrat în sistemul nostru, asigură evitarea taxării abuzive.

*Vizitatorul accesând link-ul produsului Dvs. listat pe site-ul nostru, va fi redirecţionat pe site-ul Dvs. Prin sistemul de filtrare al fraudelor este evitată taxarea abuzivă, fiind limitat la maxim numărul redirecţionărilor pe oră de la fiecare utilizator care intră de mai multe ori pe un anumit produs.

Parteneri colaboratori:
WEBECOM MREX2010 ContentSpeed UNAS