Serviciul "Magazin de incredere" compari.ro


Despre serviciul magazin de incredere:
Noul serviciu "Magazin de incredere" oferit de sistemul compari.ro, evidentiaza cele mai bune magazine pe baza opiniilor/parerilor cumparatorilor valide. Ca portal de comparatii de produse si preturi, dorim sa ajutam vizitatorii pe parcursul cumpararii unui produs, pe langa posibilitatea de a gasi cel mai bun pret si posibilitatea de a alege cel mai bun magazin.

De ce s-a realizat acest serviciu?
Putem strange informatii despre un anumit magazin online din mai multe surse, dar originalitatea datelor nu este sigura. Cu siguranta se poate intampla ca calificativele/parerile pozitive despre un magazin sa fie scrise de proprietarul magazinului, iar cele negative de concurenta, astfel din aceste calificative nu primim informatii reale despre un magazin. Informatii reale, valide putem primi numai de la cumparatorii magazinelor, din aceasta cauza am realizat serviciul "Magazin de incredere".

Cum functioneaza serviciul?
In cadrul serviciului "Magazin de incredere" strangem opiniile/parerile utilizatorilor care chiar au cumparat cel putin un produs de la respectivul magazinul online, strangerea datelor se efectueaza prin completarea unui formular, care va fi trimis utilizatorului dupa 10 zile de la cumparare. Obiectivul este sa strangem cat mai multe informatii valide autentice despre serviciile magazinelor, totodata de a minimaliza experientele negative in legatura cu cumparaturile efectuate online.

Care sunt avantajele magazinelor utilizand acest serviciu?
Magazinele primesc feedback direct de la clienti. Din raspunsurile introduse in formular reiese cat sunt de multumiti clientii pe parcursul cumpararii, cu serviciile oferite de magazin sau ce ar trebui modificat pentru imbunatatirea serviciilor oferite de magazin.
Magazinele care au un numar destul de opinii/pareri pozitive vor primi calificativul "Magazin de incredere" si vor aparea pe paginile noastre cu logoul acestuia. Vizitatorii vor cumpara cu siguranta cu mai multa incredere de la magazinele care au acest calificativ. Veti putea expune logoul "Magazin de incredere" si pe site-ul Dvs.

Costurile serviciului "Magazin de incredere"
Acest serviciu pentru magazinele partenere este GRATUIT, solicitarea si activarea serviciului dureaza aproximativ 20 minute.
Pentru mai multe informatii va rugam sa intrati in centrul de clienti.