Cu această folie sub formă de fulgi de zăpadă. puteți crea rapid un model de Crăciun . Este ideal pentru prăjiturile de Crăciun, brioșe, coșulețe sau torturi. Dacă vă doriți...
Creați prăjituri și deserturi personalizate cu numere și caractere decorative care sunt realizate din plastic alimentar sigur. Pot fi folosite pentru martipan, fondant, gumpasta,...
Cu această folie structurală, puteți crea cu ușurință un model cu puncte. Pentru realizare este potrivit orice tip de blat, fondant și pastă de gumă. Postup Rulați blatul...
Cu acest set de decupat, puteți obține forme potrivite pentru a crea trandafiri din fondant sau din materialul pentru acoperire. Procesul de realizare a trandafirului din fondant...
Unealta de decorare de inalta calitate, cu un cutit de plastic pe o parte, pentru taierea pastei de zahar sau a matipanului, si un instrument in forma de scoica pe cealalta parte pentru...
Cutit/spatula de la Patisse cu o lama unghiulara. Acest cutit este perfect pentru a intinde royal icing, crema de unt sau alte glazuri pe tortul tau. Acest cutit are un maner din plastic...
Setul conține 3 decupatoare de diferite dimensiuni în formă de fulg de zăpadă. Dacă pregătiți o petrecere de ziua copiilor în stilul basmului Frozen, acest set vă va fi de ajutor și...
Spatula de la PME cu o lama dreapta. Spatula este perfecta pentru a intinde royal icing, crema de unt sau alte glazuri pe tortul tau. Spatula are un maner din plastic proiectat ergonomic...
Un set de decupatoare vă va ajuta să vă faceți prăjiturile să arate ca niște opere de artă. Cu setul puteți decora de ex. Bordeaza tortul si da-le un aspect original. Cantitate:...
Cu folia structurală , puteți crea cu ușurință un model de trandafiri. Fiecare tip de material, fondant și gumpasta este potrivit pentru împingere. Mod de utilizare Întindeți...
Spatula de la PME cu varf ascutit. Spatula este perfecta pentru a intinde royal icing, crema de unt sau alte glazuri pe tortul tau. Spatula are un maner din plastic proiectat ergonomic...
Cu această folie structurală, puteți crea cu ușurință un model de farfurie cu miere. Modelul este perfect pentru prăjiturile destinate ap icultorilor sau iubitorilor de miere...
Cu această folie structurală, puteți crea cu ușurință un model cu pătrate. Pentru realizare este potrivit orice tip de blat, fondant și pastă de gumă. Mod de utilizare ...
Buretele alb pentru modelat este destinat uscării florilor și petalelor modelate. Mod de utilizare Atârnați produsul final de o sârmă, apoi lăsați-l să se usuce câteva ore...
Utilizați racleta înaltă pentru a crea o suprafață netedă și ascuțită pe prăjiturile cu cremă. Este util pentru decorarea prajiturilor cu crema, ganache si alte toppinguri. ...
Cu această folie structurală, puteți crea cu ușurință un model cu cercuri. Pentru realizare este potrivit orice tip de blat, fondant și pastă de gumă. Mod de utilizare ...
Bete pentru sustinere tort PME 40 cm. Pachetul contine 8 bucati. Instructiuni: Pregatiti modelul, asigurati un aspect corect. Impingeti complet diblurile in prajitura in jos complet...
Cu această folie structurală, puteți crea cu ușurință un model cu pătrate. Pentru realizare este potrivit orice tip de blat, fondant și pastă de gumă. Mod de utilizare ...
Cu o folia structurală, puteți crea cu ușurință un model de diamant. Fiecare tip de material, fondant și gumpasta este potrivit pentru împingere. Mod de utilizare Întindeți...
Spatula de cofetărie cu capătul moletat servește pentru efectul final original al marginilor tortului. Suprafața moale a mânerului asigură o manevrare plăcută. Spatula este realizată...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.