Promotionale Ustensile de bucatarie PME
(69 produse)
Folie structurată cu decor de pereți din piatră, pasarele de piatră etc. Mod de utilizare Rulați blatul folosind o rolă pe o suprafață cu praf de zahăr, apoi apăsați folia...
Detalii
Cureua de coacere PME Level este un instrument la indemana pentru a coace tortul perfect! Centurile va ajuta sa coaceti prajituri uniforme fara fisuri mari. Important este sa alegeti...
Detalii
Setul mini de 14 piese este utilizat pentru modelarea fină a unor forme precum flori, petale ornamentale , figurine, animale etc. Cu capetele subțiri puteți modifica detaliile...
Detalii
Setul de pensule fine este un set practic, le puteti folosi atunci cand lucrati cu coloranti pudra si gel. Sunt potrivite pentru lucrări delicate și pentru crearea de detalii pe suprafața...
Detalii
Spatula de la PME cu o lama unghiulara. Spatula este perfecta pentru a intinde royal icing, crema de unt sau alte glazuri pe tortul tau. Spatula are un maner din plastic proiectat...
Detalii
Racleta de la PME are doua parti: una poate fi folosita pentru nivelarea cremei sau glazurii si cealalta cu model. Poate fi folosit cel mai bine cu royal icing, cu crema de unt sau...
Detalii
Spatula de la PME cu o lama dreapta. Spatula este perfecta pentru a intinde royal icing, crema de unt sau alte glazuri pe tortul tau. Spatula are un maner din plastic proiectat ergonomic...
Detalii
Setul de decupatoare vă va ajuta să vă faceți prăjiturile să arate ca niște opere de artă. Cu setul puteți decora de ex. Bordeaza tortul si da-le un aspect original. Cantitate:...
Detalii
Setul de decupatoare contine 3 dimensiuni de lame. Ei creează frunze originale de fondant de ilfin, care completează suprafața prăjiturii sau deserturilor de Crăciun. Datorită decupatorului...
Detalii
Puteți crea cu ușurință un model ondulat cu folia structurală de imprimare. Orice fel de materiale de acoperire, fondant și pastă de gumă sunt potrivite pentru imprimare. ...
Detalii
Setul în formă de inimă conține 3 dimensiuni diferite. Produsele decupate vor decora perfect prăjiturile romantice, de nuntă sau de ziua de naștere. Îl poți folosi pentru a face produse...
Detalii
Racleta de la PME are doua parti: una poate fi folosita pentru nivelarea cremei sau glazurii si cealalta cu model. Poate fi folosit cel mai bine cu royal icing, cu crema de unt sau...
Detalii
Decupatorul din plastic cu inscripție este potrivit pentru decuparea din aluat, fondant, pastă de gumă și pentru decorarea coșurilor onomastice , deserturilor, prăjiturilor și altor...
Detalii
Instrumentul de modelare din plastic este utilizat pentru modelarea formelor și crearea detaliilor. El este un ajutor necesar pentru fiecare cofetar. Lama conține 3 extensii -...
Detalii
Spatula de la PME cu o lama dreapta. Spatula este perfecta pentru a intinde royal icing, crema de unt sau alte glazuri pe tortul tau. Spatula are un maner din plastic proiectat ergonomic...
Detalii
Cu acest set în formă de iepuraș, puteți crea cu ușurință iepuri fondanți. Decorarea este potrivită pentru deserturile și torturile de Paște sau puteți decora torturile onomastice...
Detalii
Cleștele este un instrument practic și eficient pentru crearea unui design original pe torturi sau deserturi. Cu ajutorul lui, panglicile decorative pot fi completate și apoi suprafața...
Detalii
Instrument pentru modelare de înaltă calitate cu vârf rotund și conic. Ambele părți sunt folosite pentru modelarea florilor și petalelor...
Detalii
Cutit/spatula de la Patisse cu o lama unghiulara. Acest cutit este perfect pentru a intinde royal icing, crema de unt sau alte glazuri pe tortul tau. Acest cutit are un maner din plastic...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.