Trambuline MasterJump

(0 produse)
 Filtrare

O trambulină este o modalitate extraordinară de a vă pune în formă și de a vă juca în aer liber. Sărind pe ea, vă puteți relaxa, vă puteți întări... Afișați mai multe

Parametrii

Dimensiune
Parametrul cel mai frecvent utilizat de producători este diametrul suprafeței de sărit. În medie, aceasta variază între 90 și 500 cm. Înainte de achiziționare, este important să lăsați un spațiu liber de aproximativ 1-1,5 m în jurul echipamentului pentru a asigura siguranța.

Înălțimea platformei de sărit este, de asemenea, o informație importantă. Acesta poate fi de 40 cm sau chiar 100 cm, deci merită să acordați atenție acestui aspect înainte de a cumpăra. Dacă alegeți un model prea înalt, este posibil să fie nevoie de scări speciale.

Alternativ, puteți alege o trambulină pe sol, care este perfectă pentru interioarele cu tavane joase.

Diametru trambulină (cm) Caracteristici Câte persoane o pot folosi
96-110 Design mini, interior, pentru copii mai mici 1
100-200 Pentru copii cu vârsta de peste 3 ani, pentru interior, pentru uz casnic/gimnastic 1
200-300 Potrivit pentru grădini mici, capacitate de încărcare mai mare 1
300-400 Diametrul minim de 5 m pentru grădinile mai mari 1-2
400 și mai mult Zone mari cu un diametru minim de 6 m, echipate cu plase de protecție Adulți cu copii


Tabelul de dimensiuni arată pentru ce este potrivită fiecare dimensiune și câte persoane poate servi. Atunci când cumpărați o trambulină cu plasă de siguranță, ar trebui să țineți cont de acest lucru.

Producătorii indică de obicei înălțimea totală a trambulinei. Din această cifră, dacă scădeți înălțimea zonei de sărit specificate, puteți afla dimensiunea aproximativă a plasei de siguranță.

Greutate
Greutatea depinde de dimensiune și este influențată de materialele utilizate în producție și de accesoriile suplimentare. Dacă știți înainte de a cumpăra că îl veți plia și curăța de mai multe ori, ar trebui să alegeți un model mai ușor. Se pot găsi modele ușoare de până la 8 kg. O trambulină încastrată poate cântări până la 70 kg.

Capacitate de încărcare
Capacitatea maximă de încărcare a unei trambuline este un parametru important atunci când se iau în considerare aspectele legate de siguranță. Prin urmare, aceasta nu trebuie depășită niciodată, deoarece arcurile se pot rupe, provocând răniri și reducând durata de viață a produsului.
Capacitatea de încărcare a trambulinelor pentru copii poate varia de la 80 la 180 kg. Dacă doriți să săriți pe trambulină împreună cu copilul dumneavoastră, ar trebui să alegeți o trambulină cu un diametru de peste 400 cm și o capacitate de încărcare de peste 100 kg.

Material
Calitatea structurii depinde în mare măsură de material. În acest context, concentrați-vă asupra cadrului, a structurii și a suprafeței de săritură. Cadrul trebuie să fie fabricat dintr-un material rezistent și durabil, de preferință din oțel. Aluminiul este un material mult mai ușor, dar se poate descompune mai repede.
Trebuie acordată o atenție deosebită îngrijirii suprafețelor, în special pentru versiunea pentru exterior. De obicei, există două opțiuni din care puteți alege. Puteți galvaniza suprafața, ceea ce conferă metalului un aspect frumos și îl protejează împotriva coroziunii. Opțiunea mai ecologică este acoperirea cu pulbere neagră, care protejează împotriva ruginii.

Trebuie să acordați atenție și suprafeței de sărit. Acest material ar trebui să fie puternic și durabil și, rezistent la apă și la radiațiile UV. De obicei, este fabricat din material de polipropilenă - adesea abreviat PP în descriere. Este rezistent și, mai presus de toate, neted, astfel încât nu există abraziune sau deteriorare a pielii în timpul utilizării.

Nici un produs nu întrunește criteriile de filtrare specificate de Dvs.

Ghid de cumpărături cu Trambuline

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.