Herbagetica Zeolit 30 comprimate

Herbagetica Zeolit 30 comprimate

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului

Zeolitul poate fi considerat o „sită moleculară pentru organism, datorită structurii sale complexe fiind capabil să lege şi să elimine substanţele toxice. Folosirea Zeolitului în terapie este o tradiţie cu o vechime de câteva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important în medicina Ayurveda (medicina tradiţională indiană) şi în medicina tradiţională chineză, dar şi în medicina populară rusească. Contribuie la :

- chelarea metalelor grele din ţesuturi;

- eliminarea toxinelor şi a ureei;

- echilibrarea sistemului imunitar;

- inhibarea dezvoltării celulelor maligne;

- potenţarea efectelor benefice în chimioterapie şi radioterapie şi reducerea efectelor secundare severe;

- blocarea acţiunii unora dintre xenoestrogeni;

- inactivarea unor pesticide ingerate accidental;

- îmbunătăţirea funcţiilor hepatice afectate de virusuri, alcool;

- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Numele de zeolit a fost dat de către mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt şi vine din greaca veche, unde zeō înseamnă „a fierbe, iar lithos înseamnă „piatră. Deci zeolitul ar însemna în traducere etimologică „piatra care fierbe, aluzie la formarea acestuia prin spectaculoasa interacţiune dintre lava încinsă şi apa mării.
Zeolitul este un mineral, un aluminosilicat, format cu milioane de ani în urmă, din interacţiunea dintre lava fierbinte emisă de către vulcani şi apa de mare. În lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliţi, cu structuri şi compoziţii chimice diferite, dar în terapie s-a folosit până acum unul singur, numit clinoptilolit. Clinoptilolitul se foloseşte în toată lumea pentru uzul uman, ca supliment cunoscut de peste 20 de ani drept una dintre cele mai bune substanţe pentru purificarea şi detoxifierea organismului. Zeolitul şi detoxifierea :

Datorită structurii de fagure a clinoptilolitului, zeolitul atrage şi absoarbe metalele grele şi toxinele încărcate pozitiv, fără a elimina însă electroliţii benefici şi vitali. Acest fenomen este cunoscut sub numele de schimb cationic şi are o mare capacitate de schimb de cationi care oferă multe beneficii pentru sănătatea corpului.
Acumularea toxinelor duce la apariţia acidozei în organism, astfel că zeolitul pe lângă eliminarea toxinelor, restabileşte şi nivelul PH-ului. Zeolitul ajută la echilibrarea nivelului de PH din organism prin limitarea acidităţii, iar astfel este un real ajutor în boli precum hiperaciditate, artrită sau candidoză şi contribuie, totodată, la creşterea cantităţii de oxigen şi implicit a nivelului energetic. Zeolitul normalizează secreţiile digestive şi are un efect benefic asupra ţesuturilor epiteliale care protejează stomacul. Adjuvant în :

- boală canceroasă (cancer hepatic, mamar, ovarian, al intestinului gros și al rectului, la prostată, la plămâni etc. );

- leucemie;

- intoxicatie cu mercur;

- terapia cu citostatice şi prin iradiere;

- deficiențe imunitare;

- intoxicație cu metale grele, pesticide, xenoestrogeni;

- infertilitate la bărbați;

- hepatită virală B și C, hepatită alcoolică;

- tiroidită autoimună, noduli tiroidieni, hipertiroidie;

- gastrită, infecţii intestinale;

- insuficiență cardiacă, infarct;

- artrită și poliartrită reumatoidă;

- distrofie musculară;

- psoriazis. Zeolitul în tratarea cancerului :

Zeolitul lucrează la nivel celular şi este cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactivă a organismului. Acesta este un excelent antitumoral deoarece odată ajuns în organism se ataşează de celulele maligne pe care le distruge, stimulând totodată activitatea sistemului imunitar. Se recomandă ca zeolitul să fie administrat în tratamentul clasic pentru cancer, reducând semnificativ efectele secundare cumplite care apar de obicei în tratamentele oncologice clasice. Compoziție per 1 capsulă :

Zeolit(Tuf zeolitic mineralizat) extract standardizat cu 83% clinoptilolit... 600 mg. Administrare :

adulți 1 capsulă de 4 ori pe zi;                  


Denumiri similare la Suplimente nutritive Herbagetica Zeolit 30 comprimate: Zeolit30comprimate


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.