Zona Scule

Technology Promotion
Anul fondarii:
1994
Despre noi
- Portofoliu complet de solutii noi -

Ne definim ca o organizatie de sine statatoare, lansata in 1994, si ne pozitionam pe piata ca o companie ce-si doreste sa exploreze si sa dezvolte intreaga gama a utilajelor industriale, cat si de uz caznic, pentru a oferi clientilor nostri un portofoliu complet de solutii noi si avantaje unice.

Am pus laolalta toate nevoile si aspectele necesare pentru a pune la dispozitia consumatorului final o experienta online aparte, care sa mizeze pe raportul calitate-pret, pe flexibilitate, corectitudine, comunicare si transparenta in tranzactii, dar si pentru a maximiza si eficientiza toate procesele implicate.

Ne diferentiem in aceasta industrie datorita unei game foarte largi de produse si utilaje specifice, de cea mai inalta calitate, care devin inevitabil instrumente necesare pe termen lung. Cu noi veti rezolva problemele in cel mai scurt timp, dar veti beneficia si de gestionare si monitorizare indeaproape a intregului proces, pentru a rezultatele sa intalneasca asteptarile personale.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre Zona Scule!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii