XKIDS

XKIDS
Denumirea firmei
Smart DEAL SRL
Anul fondarii:
2018
Adresa:
600323 BACAU, Aviatorilor 6a, ap. 6 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0743114113
5
2
0
0
0
0
Despre noi
Povestea XKids a inceput din momentul in care un grup de oameni pasionati de tehnologie au realizat ca intr-o lume care se afla intr-o continua schimbare, un element care trebuie sa ramana in permanenta conectat este familia.
Ceasurile inteligente pe care le comercializam sunt un MUST pentru familia ta, datorita functiile high-tech dar si al design-ului ultra modern. Prin intermediul acestor device-uri copilul tau va fi in siguranta, iar tu il poti monitoriza de oriunde, oricand.

De ce XKids?
Probabil va intrebati de unde ne-a venit aceasta idee. Ei bine, orice idee buna vine din exemplul personal. Toti membrii echipei au copii, iar siguranta lor a fost dintotdeauna o problema ce ramanea nerezolvata. Acum nu trebuie sa mai fii ingrijorat cand copilul tau ramane singur acasa, sau cand il lasi sa se joace afara cu ceilalti copii. Stii de ce? Pentru ca acum il poti monitoriza cu ajutorul unei aplicatii pe mobil, iar design-ul jucaus al acestor ceasuri va reprezenta pentru copilul tau cel mai interesant si mai dorit accesoriu.
Materialul din care sunt confectionate aceste ceasuri este de inalta caltate, fapt ce garanteaza rezistenta lor in timp. Asadar, smartwatch-urile XKids nu sunt doar un accesoriu smart, ci o investitie de viitor pentru tine si copilul tau.
Ramai conectat cu cei dragi! #XKids
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Posta romana
Mesagerie rapida
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre XKIDS!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Gasesti ceasuri de copii si pe alte site-uri, dar aici suportul tehnic chiar exista si rezolva probleme. Am ales Xkids. ro dupa ce am avur probleme cu alte magazine. Bravo echipei! Daca ar fi asa mai multe firme, am fi departe! : ) Recomand!

 
Părerea Cumpărătorului

Comanda a fost expediata rapid.