www.shopU.ro

SC JUST SHOPU SRL
Anul fondarii:
2009
Adresa:
031878 Bucuresti, Strada Vailor, nr. 15 (Punct de colectare)
Facebook:
Tel.:
021-322 88 84
Fax:
021-322 88 82
2.5
14
3
0
1
22
Despre noi
Magazin online cu produse diverse la preturi accesibile! - Supraveghere, Accesorii auto, Sanatate si frumusete, Cadouri, Jucarii, Scule profesionale, Gadgeturi, Electrice, Electronice, Electrocasnice, Autoaparare.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Personal, de la sediul magazinului
Serviciu de curierat
Posta romana
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Finantare in Rate
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Fax
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre www.shopU.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
35.0 %
7.5 %
0.0 %
2.5 %
55.0 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am comandat un higrometru. Am primit unul utilizat cutie rupta și defect major. Am cerut altul și mi-au dat banii pt ca între timp pe site-ul lor crescuse prețul. Am rămas paguba cu prețul plătit pe curier deși nu era vina mea ca ei au trimis produs defect.
Nu recomand

 
Părerea Cumpărătorului

Întâmplare nefericita, am comandat peria pentru strângerea parului de animale, in site au poza cu produsul original care apare la tv in reclame, surpriza am primit o perie de calitate inferioara. Operatoarele din call foarte slab pregătite, 14 minute de așteptat la telefon. Evitati sa pierderi timpul cu ei. Nu recomand.

 
Părerea Cumpărătorului

Au încurcat comanda, de 2 ori am primit altceva. Nici măcar culoarea nu era asemănătoare cu cea care o au expusă la vânzare. Comunicare nu exista , doamnele/domnișoarele care răspund la telefoane au atitudine urâta susțin ca produsul este aceleași cu ce am comandat lipsa instrucțiuni folosire nu toți cunoaștem limba chineza. NOTA 0. Produse cu marca Jumbo pe ele lucru care nu este speci

 
Părerea Cumpărătorului

Doua comenzi plasate, confirmate nici una nu a ajuns la mine. Lipsa stoc, la telefon nu se poate discuta sub nici o forma intrebi una ti se raspunde altceva pe un ton indecent fata de un client.

 
Părerea Cumpărătorului

Nu se raspunde la telefoane nici la mailuri decât foarte foarte greu, am fost bruscată la telefon ca am folosit produsul și mi se opresc pana la 50% din bani! Jalnic

 
Părerea Cumpărătorului

Ei nu raspund la telefoane și e-mail 16 zile de asteptare pentru o grantie , am primit produsul din garantie cu acelasi defect.

 
Părerea Cumpărătorului

Masuta reglabila comandata de o calitate inferioara nu seamana deloc cu cea prezentata de ei pe site 17 minute de stat la telefon. In fine eu nu recomand cumparaturile la acest magazin.

 
Părerea Cumpărătorului

Cel mai slab magazin ever! Niste produse de ultima speta chinezesti deteriorate! !! Nu au manuale in limba romana scrie doar in chineza contin piese care se pot inghiti usor de copiii! ! Am depus relcamatie la ANPC Evitati! The worst store ever! !!

 
Părerea Cumpărătorului

O sa incep cu faptul ca, au gresit comada, desi, am solicitat o hota pe nonculoarea negru, am primit alb, la 3 zile livrata. Am trimis-o retur, pt greseala lor, pt. care, nici macar, n-au avut bunul simţ sa-si ceara scuze(sa-si asume eroarea) , dupa care, trece 1 saptamana jumate ca sa-mi ajunga hota dorita, pt alta eroare a lor. Ghiciti ce? Au gresit AWB-ul si si-au trimis-o lor inapoi

 
Denisa Popescu

Nu recomand.... primele 2 experiente cu ei neplacute si ultimele. Ei nu raspund la telefoane, nici la mailuri. Cred ca nu lucreaza cineva acolo.

 
Magazine

Punct de preluare

www.shopU.ro(punct de colectare)
Adresa: 031878 Bucuresti, Strada Vailor, nr. 15
Hartă » | Localizare »
Telefon: 021-322 88 84
Fax: 021-322 88 82
Program de lucru
Luni 10:00 - 18:00
Marti 10:00 - 18:00
Miercuri 10:00 - 18:00
Joi 10:00 - 18:00
Vineri 10:00 - 18:00
Sambata Inchis
Duminica Inchis
Hartă
Hartă
Localizare:
Traseu sugerat:  
Magazine
www.shopU.ro
031878 Bucuresti, Strada Vailor, nr. 15