www.protemio.ro

www.protemio.ro
Denumirea firmei
KAMAC s. r. o.
Anul fondarii:
2015
1.5
0
1
0
0
6
Despre noi
30 000 de produse pentru accesorii mobile în stoc. La noi veți găsi totul pentru telefonul dvs. mobil
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
PayPal
Modalitati de comanda: Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre www.protemio.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Au trimis ce nu aveam. nevoie, nu exista retur, nu exista nr. de telefon( nu poti face retur fara nr. de tel. ), au cel putin 3 denumiri ale firmei, si cel putin 3 adrese. Se contrazic via mail, te pun sa faci alta comanda pentru asa zisul retur, pare a fi o escrocherie ceea ce face firma protemio. ro! Nu recomand! Ramaneti cu banii luati si fara produse!

 
Părerea Cumpărătorului

Produse de proasta calitate... ma refer la huse pentru telefon.. material foarte slab calitativ, se pătează imediat, nu se închid bine.
Dacă cumperi husa cu aplicația de smart view pt ceas, nu funcționează.
Comanda se livrează fffff greu.

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat acum 3 zile, comanda nici măcar nu a fost data curierului, ei nu raspund la mail, din păcate pentru mine am platit cu cardul. Nu cred ca o sa îmi mai vad vreodată banii ori husa te telefon.

 
Părerea Cumpărătorului

extrem de neseriosi! nu livreaza in timpul mentionat pe site! ! nu raspunde nimeni la mail, si ca sa fie treaba si mai complicata nu ai cum sa ei legatura cu ei telefonic. Nu recomand! !!

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandat o carcasă care nu mi s-a potrivit la telefon. Am contactat compania prin formularul pus la dispoziție pe site și nimeni nu a răspuns mesajului meu. Nu este nicio altă metodă de contactare a companiei. Deci.. am rămas cu banii dați, cu un produs inutil și fără niciun răspuns.

 
Părerea Cumpărătorului

In regula, singurul inconvenient este că nu se livrează comanda în 24 de ore dar se poate să fi fost eu mai ghinionist deoarece am comandat joi seara iar în weekend nu se lucrează așa că trageți voi concluzia. Astăzi este luni și am primit mesajul cu efectuarea livrării. Recomand, au o gama foarte larga de accesorii pentru telefoane.

 
Părerea Cumpărătorului

Neseriosi, scrie că în 24 de ore se trimite comanda și după două zile de așteptare încă nu a fost nici măcar predată curierului spre a fi livrată.

 

www.protemio.ro (5 luni)

Buna ziua,
toate comenzile sunt expediate în 24 de ore, livrarea durează 48 de ore.