www.makeup.ro

www.makeup.ro
Denumirea firmei
La MakeUp Sp. z o.o.
Anul fondarii:
2016
Adresa:
02-672 Varșovia, Domaniewska 37, office 17.6, 02-672 Warszawa (Nu este punct de preluare)
Tel.:
+37368664464
3.5
2
0
1
0
1
Despre noi
MAKEUP este un magazin online cu sediul și depozit principal în Polonia, care se ocupă cu comercializarea produselor Beauty.
Încrederea clienților constituie un element important pentru noi. De aceea, colaborăm doar cu reprezentanții oficiali, care garantează calitatea produselor livrate în cele mai mari rețele comerciale din Europa. Produsele au certificate prevăzute de legislația europeană. În afară de aceasta, magazinul are propriul sistem de control, care asigură cele mai bune produse.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Modalitati de comanda: Prin telefon
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre www.makeup.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Am comandat niste creme de par, sigiliile erau rupte si inauntru erau consumate pe jumatate. Am dat mailuri am sunat degeaba ca nu raspunde nimeni, nu recomand

 
Părerea Cumpărătorului

Am comandad pentru prima si ultima data.

Produsul nu a fost descris corect pe site, de asemenea in decriere ti se subliniaza ca makeup. ro are o politica de retur in cazul in care produsul este nesigilat, si ca doar "branduri de lux' sunt listate pe site. Ceea ce nu este in nici un ca adevarat. Producsul este de o caliate joasa, pe langa descrierea neadecvata. Si asta am putut observ

 
Părerea Cumpărătorului

Comanda a sosit in 3 zile, produse de calitate, preturi avantajoase, siguranta la plata on line .

 
Părerea Cumpărătorului

Produsele sumt foarte bune. comanda a venit repede