www.makeup.ro

La MakeUp Sp. z o.o.
Anul fondarii:
2016
Adresa:
02-672 Varșovia, Domaniewska 37, office 17.6, 02-672 Warszawa (Nu este punct de preluare)
Tel.:
+37368664464
2.5
5
0
1
0
8
Despre noi
MAKEUP este un magazin online cu sediul și depozit principal în Polonia, care se ocupă cu comercializarea produselor Beauty.
Încrederea clienților constituie un element important pentru noi. De aceea, colaborăm doar cu reprezentanții oficiali, care garantează calitatea produselor livrate în cele mai mari rețele comerciale din Europa. Produsele au certificate prevăzute de legislația europeană. În afară de aceasta, magazinul are propriul sistem de control, care asigură cele mai bune produse.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Modalitati de comanda: Prin telefon
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre www.makeup.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
PĂRERI DUPĂ EVALUĂRI
Evaluare
 
%
35.7 %
0.0 %
7.1 %
0.0 %
57.1 %
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

Bună ziua, am avut și eu parte de o experiență mirobolantă cu acest site... mai degrabă cu procedurile și persoanele care se ocupă de departamentul Suport Clienți.
Am plasat o comandă în 15. 09. 2023 după ce am primit un mail promo referitor la faptul că primesc un cadou dacă aceasta are suma de minim 45 de lei. Comanda, evident, avea suma mai mare de 45 de lei și am selectat un cadou

 
Părerea Cumpărătorului

Mini parfumurile poloneze, raportul calitate/preț este excepțional. Mulțumesc Makeup ptr onorarea comenzii. Nu e prima oara cand comand de la dvs, nici ultima.

 
Părerea Cumpărătorului

Produse originale! Sigilate si ambalate corespunzator in mai multe coli de hartie. Am cumparat mai multe parfumuri de nisa (Nishane, Beaufort London, Orto Parisi, V Canto... ) originale, sigilate si care au ajuns in stare perfecta (cutie neindoita, celofan sigilat fara pete de murdarie)... cu o exceptie de la Nishane. Curierul Cargus a avut grija sa distruga cutia la interior prin lovire

 
Părerea Cumpărătorului

Preturi mult mai acceptabile la produse decât în cele din țară.
Citind atâtea recenzii negative a fost cât pe ce să refuz pachetul dar având în vedere ca parfumul era doar 100 ron am riscat. Aveam același parfum cumpărat de pe Makeup , luat cu o zi înainte din alta parte la un preț cu 50 lei mai mare. Mulți scriu ca au primit parfumuri fake. Nu contrazic pe nimeni la mine a fost totul

 
Părerea Cumpărătorului

Produsele nu sunt si gúla te si pare foarte fake. Nu recomand!

 
Părerea Cumpărătorului

Produsele sunt de proastă calitate! NU RECOMAND! !! Am făcut comandă de un parfum care în mai puțin de 2 minute îi dispare mirosul. Iar mirosul e cu totul diferit, tocmai te înțeapă, deși ar trebui să fie unul foarte fin!

 
Părerea Cumpărătorului

Unul din produsele comandate pe site-ul Makeup. ro nu avea sigiliul de siguranță și era folosit. Am luat legătura cu ei și mi s-a spus sa trimit mail cu fotografii atașare, dar nu am primit nici un răspuns.
Nu voi mai comanda în acest magazin.
NU RECOMAND MAKEUP. RO

 
Părerea Cumpărătorului

Nu recomand, cea mai proasta experienta ever! Produsul cumparat nu a avut nicio legatura cu ce era prezentat pe site iar pentru retur mi-au cerut o gramada de detalii (coduri de bare, fotografii) , pana m-am enervat si am zis ca nu le mai trimit nimic, ca pana la urma e dreptul meu sa returnez un produs fara prea multe explicatii. Ulterior nu a mai existat nicio comunicare din partea pa

 
Părerea Cumpărătorului

Au trimis o vopsea expirata din 2021! Acum tot imi spun ca verifica si imi vet tot felul de coduri de produs!

 
Părerea Cumpărătorului

Parfum nesigilat, vechi si partial consumat! !Atentie ce comandati! !Asta nu e firma serioasa! !