www.kivi.ro

Kivi Retail
Anul fondarii:
2017
Adresa:
021902 Bucuresti, Bd. Pierre de Coubertin, nr. 3-5 (Nu este punct de preluare)
Tel.:
0722512214
3.5
2
0
0
0
1
Despre noi
Kivi.ro ofera o gama variata de produse de exterior, de cea mai inalta calitate. De la piese de mobilier, la decoratiuni si accesorii, de la piscine, gratare si jucarii de exterior, la spatii de depozitare, unelte, utilaje, sisteme de climatizare pentru terasa.
Servicii oferite de magazinul online
Modalitati de livrare: Serviciu de curierat
Modalitati de plata: Numerar
Transfer bancar
e-paymant
Modalitati de comanda: Prin telefon
E-mail
Cos cumparaturi
Păreri

Spune-ţi părerea despre www.kivi.ro!

1
         
2
3
4

Odata cu transmiterea parerii va dati acordul ca adresa de email furnizata sa fie gestionata de Online Comparison Shopping Kft in calitate de persoana imputernicita. Detalii despre gestionarea datelor gasiti aici.

Trimiterea părerii
Toate părerile
Părerea Cumpărătorului

O experienta foarte placuta. O dra foarte draguta m-a sunat pentru confirmare cum am lansat comanda, livrare rapida, produsul ajuns in conditii bune.

 
Marian

NU RECOMAND! Am plasat o comanda pentru un produs, de black friday. Am fost sunat dupa sa mi se spuna ca pretul era gresit si ca l-au modificat peste noapte, ca imi pot livra doar daca sunt de acord sa platesc de cateva ori mai mult. Ca la noi... la nimeni. : (

 

www.kivi.ro (3 ani)

Salutare Marian, Iti multumim pentru parere! Asa cum ne-ai promis ne-ai lasat un comentariu urat :) Se intampla uneori sa fie o eroare ca si in cazul produsului comandat de tine, stocurile sau preturile pot sa nu fie actualizate 100% si atunci cu siguranta comunicam, incercam sa gasim o solutie. Toate bune

Părerea Cumpărătorului

Livrare rapida, personal amabil

 

www.kivi.ro (3 ani)

Multumim pentru pareri, va mai asteptam